Przypominam o podaniu typu czujnika bazującego

Przepraszam - mam mam trochę problemów z wykonawcami płyt alu i w całym tym zamieszaniu zapomniałem wrzucić info.251mz pisze:Przypominam o podaniu typu czujnika bazującego
Witam251mz pisze:Jeśli to nie tajemnica jakich grubości i elementów użyłeś do budowy stołu?
Czy nie przeszkadza im w pompowaniu zawiesina drobinek metalu (mułu metalicznego)251mz pisze:Polecam pompy wodne WZ250 omnigena:) dają rade wyborowo.
Przeszkadzać nie przeszkada aczkowiek mogą się zużyć po jakimś czasie dajmy na to po roku czasu ze względu na wytarcie wirnika co spowoduje zmniejszenie ciśnienia na wylocie i zdolności samozasysania...kolanoreki pisze:Czy nie przeszkadza im w pompowaniu zawiesina drobinek metalu (mułu metalicznego)
Nie szkoda Ci trochę pieniążków na wyściełanie tego?Wanna- blacha kwasówka gr.2mm
Ruszt - profile nierdzewne 50x50, 60x40
Uchwyt wkładek blaszanych rusztu - blacha nierdzewna 3mm
Przerabiamy w firmie mnóstwo kwasówki, więc mamy ją po dobrych cenach. Maszynka ma sporo pracować na potrzeby produkcji, więc dobrze byłoby, gdybym nie musiał za rok łatać wanny z powodu korozji - ma być porządnie wykonana. A tak ok.2koła dokładamy na kwasiaka i mamy spokój na dłuuugo251mz pisze:Nie szkoda Ci trochę pieniążków na wyściełanie tego?