- Panie, Panie , te grzyby co Pan tniesz są trujące !!!
- Panie, to nie do jedzenia , to na sprzedaż

no nie, lubię mieć po prostu sprawne maszyny dopracowane nawet jak będzie włączana raz na tydzień .kamar pisze:Panie, to nie do jedzenia , to na sprzedaż
puki co pierwsze testy wyszły tak że jest dobrze ,drgań nie ma co do dokładności obróbki nie ma porównania z tym co było .Fakt że próby były na posuwach ręcznych strzałkami z klawiatury czy zadajnikiem bo krańcówki jeszcze zostały do podłączenia no i parę osłon do zrobienia.bear pisze:Mnie tam najbardziej ciekawi łoże na wózkach, jak będzie z sztywnością i dokładnością obróbki.
nawet go nie dotykałemkamar pisze:Pewnie go ulepszyłeś po swojemu
no nie ma, znalazłem teraz jest ok .kamar pisze:Cudów ni ma
Jedynym komentarzem może być tylko wyrozumiałość. Trzeba jeszcze umieć wykorzystać to co się ma. Mówiłem, że dla niektórych kobyła jest w sam raz.tristar0 pisze: ↑26 sty 2023, 11:02,to mam wrażenie że suby są raczej dla amatorów ,takie mam wnioski np zadajemy jakąś wartość dobierania i głaszczemy nożem kilkanaście razy albo stoimy przy maszynie i walczymy z klawiaturą w zakresie 1-0 ,trochę to nie logiczne bo powinno być zadajemy jakąś wartość dobierania a ostatnie przejście noża 1-2 powinno być spowolnione dla efektu i chropowatości.