Wiesz nie pomyślałem o tym USB. Wiesz jest wersja specjalnie pod plazmę i jest kilku/kilkunastu użytkowników tego softu pod plazmą. Czyżby jakieś zabezpieczenie było czy wystarczy to co cosimo doradza odnośnie koraliku ferrytowego na 'kablu usb doskonałej jakości'. Ja słyszałem wiele ciekawego o sterowaniu po USB np w którejś tam wersji cncgrafa. Tutaj nie zaoboserwowałem niczego dziwnego a np falownik mam 10cm od płyty głównej.kamar pisze:I USB przy plazmie - długo by mnie trzeba przekonywać i to raczej wizualnie a nie na forum
Ten plik jest spie*szony. Toć to nie koło tylko jakiś wielobok. Właśnie to otworzyłem w wersji demowej pikocnc. Lepiej się tym nie sugerować.kamar pisze: ale ścieszka mało dokładna. Chyba że ma jakieś obcje dokładnosci?
Chociażby więcej wejść/wyjść.kamar pisze:Jesli nawet sie to da zwalczyć to jakie zyski by miały być ?
Ano taki, że za jakiś czas zużyjesz wszystkie dostępne komputery z LPTkamar pisze:Jesli nawet sie to da zwalczyć to jakie zyski by miały być ?gaspar pisze:
Wiesz nie pomyślałem o tym USB. .