Morbidelli / SCM Tria 7500 (6000/4000) postprocesor do AlphaCam

Alphacam

Autor tematu
boro76
Znawca tematu (min. 80)
Znawca tematu (min. 80)
Posty w temacie: 31
Posty: 95
Rejestracja: 28 gru 2012, 20:48
Lokalizacja: sławno

Re: Morbidelli / SCM Tria 7500 (6000/4000) postprocesor do AlphaCam

#41

Post napisał: boro76 » 01 lis 2020, 14:19

triapost1.jpg
triapost2.jpg
TriaPost7500 Postprocessor for Alphacam v1.00.msi >>> https://bit.ly/3mN7BAZ
V1.00
- poprawione dzielenie dużych programów na części
- dodano korekcje zapisu kolejności wierteł (numerów narzędzi) głowic MultiDrill
- dodano obsługę wszystkich formatów plików konfiguracyjnych głowic MultiDrill *.dat (UK) , *.add (ACAM) , *.mdb(USA)
- dodane dwa modele agregatów 3D MultiDrill
- dodane przykładowe konfiguracje głowic MultiDrill w formacie *.dat (UK)
- dodane przykładowe konfiguracje głowic MultiDrill w formacie *.add (ACAM)
- dodana szybka edycja pliku językowego
- dodany plik pomocy
- naprawiony błąd : niezapisywania plików z nazwą dłuższą niż 8 znaków































RokJene pisze:
30 paź 2020, 12:46

I Have one question. What can i do, if i want to use 4th AXIS. I dont have 4th AXIS. But i will make a "devider". I want to make a Wooden piece of an "hunting gun". I want that 1/4 Side is made, that the machine will NOP(move away from the part) and than wait(like you would press "HOLD BUTTON". Than i turn my part manualy for 90°. I press "RESET HOLD" (or maybe start) and the SIDE 2/4 will be made. And then again NOP, turn the part on side 3/4, "RESET HOLD. And then on the SIDE 4/4.
Divide the program into four parts for each machining side. In Tria, create a list of programs to be executed

part1 - side 0
part2 - side 90
part3 - side 180
part4 - side 270

The postprocessor will split the program at the point where the STOP command was inserted into the Alphacam operations list.




Rodolfo
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Posty w temacie: 2
Posty: 2
Rejestracja: 09 lip 2020, 01:13

Re: Morbidelli / SCM Tria 7500 (6000/4000) postprocesor do AlphaCam

#42

Post napisał: Rodolfo » 03 lis 2020, 04:07

...

Awatar użytkownika

RokJene
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Posty w temacie: 2
Posty: 2
Rejestracja: 30 paź 2020, 12:21

Re: Morbidelli / SCM Tria 7500 (6000/4000) postprocesor do AlphaCam

#43

Post napisał: RokJene » 15 lis 2020, 22:38

Hallo!

OK! I will make so. Thanks.
It is the problem that post allows you SPLIT a program with STOP or every ...LINES. Why is not allowed to split it on STOP and every ...lines? But that is not a problem, i can split it manualy in many programs, it is just a proposal.

I have problems with Alphacam. I have learned a basic Alphacam, but not 4-axis.
In the picure below is my print-screen how i make a copy of a part and then rotate of a part. Is this the right way? Becuse when i rotate it makes also the rotate in simulation, but as you can see the toolpath is from the button side on the rotatet part. Witch makes no sense. And when i copy the part, he also copy the material, or Work volume. With one work volume, will not work? The rotated part should have new work volume?





Obrazek [/img]
Załączniki
Alphacam1.jpg


Autor tematu
boro76
Znawca tematu (min. 80)
Znawca tematu (min. 80)
Posty w temacie: 31
Posty: 95
Rejestracja: 28 gru 2012, 20:48
Lokalizacja: sławno

Re: Morbidelli / SCM Tria 7500 (6000/4000) postprocesor do AlphaCam

#44

Post napisał: boro76 » 17 lis 2020, 17:27

Upload this Alphacam file, and the 3d model file.

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Alphacam”