Widziałem ten film, to prototyp, docelowo będzie w metalu.IMPULS3 pisze: ↑12 kwie 2026, 19:01bas01 pisze:od razu JEDNO ZDJĘCIE pokaże wszystko,a tysiąc zdjeć to NAUKA i WIEDZA na całe pokolenia
Ja nawet znam wielu osobiście co mają "wielką wiedzę" własnie z internetu. A może to raczej wiara w filmiki?![]()
A poważnie to ten gość wydrukował sobie to ramie z tworzywa i to w kawałkach i przesuwa prowadnicę na wózku to jeśli tak to te rubinowe części to najdokładniejsza rzecz w tym jego dziele. Tylko jesli chodzi o precyzyjność tego całego urządzenia to nie o tym chyba jest ta rozmowa.
Dodane 3 minuty 24 sekundy:
Myślę, że prawie wszystko rozumiem (oprócz kluczowego schematu Atoma - bo nie było czasu przysiąść), a gramatykę PL no nawet lepiej niż sztuczny inteligent. Znam słowo „usztywnianie” a dyszy ten, kto się wściekakamar pisze: ↑12 kwie 2026, 17:48Może mniej komentuj a więcej myśl co czytasz.forestgril pisze: ↑12 kwie 2026, 17:01Pikny Polski język ten sztuczny inteligent wymyśla. Podoba mi się „ten dysz” oraz „sztywnienie druta”.
Wyrwiesz z kontekstu i nie rozumiesz. Dopełniacz liczby mnogiej od dyszy ?
Drut sztywnieje nie tylko przy obciąganiu.