Tokarka ciągnie stożek
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 1
Re: Tokarka ciągnie stożek
Jeśli to nie jest polski uchwyt, to szansa na kupienie lewych szczęk jest prawie żadna.
-
Autor tematu - Czytelnik forum poziom 2 (min. 20)
- Posty w temacie: 23
troche szukałem ale udało mi się dokupić 4 komplety za 600zł wiec fajna cena. z tego co się dowiedziałem to są szczęki pod polski uchwyt. skok 10
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 5
A po co ma się odklejać stara farba, jak ona dobrze się trzyma? A jak ci się odklei razem z szpachlą, którą bez wątpienia odlew był przed malowaniem tu i tam naprawiony, to co zrobisz?
Jedyny sposób, to wyrównać starą powłokę, tak gdzie odpadła, uzupełnić szpachlą, wyprowadzić, żeby było równo i po oklejeniu tego, co nie ma być malowane dajesz nową warstwę farby.
Polecam firmę Mankiewicz i jej alexit. Drogie, ale dajesz cienką warstwę i masz profesjonalnie zabezpieczone na naprawdę długi czas. Właśnie, jakość kosztować musi, chyba, że marzą ci się poprawki, bo pod wpływem emulsji coś odprysło. Oczywiście, że alexit jest dwuskładnikowy i musisz mieć jeszcze utwardzacz.
Jedyny sposób, to wyrównać starą powłokę, tak gdzie odpadła, uzupełnić szpachlą, wyprowadzić, żeby było równo i po oklejeniu tego, co nie ma być malowane dajesz nową warstwę farby.
Polecam firmę Mankiewicz i jej alexit. Drogie, ale dajesz cienką warstwę i masz profesjonalnie zabezpieczone na naprawdę długi czas. Właśnie, jakość kosztować musi, chyba, że marzą ci się poprawki, bo pod wpływem emulsji coś odprysło. Oczywiście, że alexit jest dwuskładnikowy i musisz mieć jeszcze utwardzacz.