Współosoowe Rozwiercanie tuleji.
Re: Współosoowe Rozwiercanie tuleji.
@ tristar0, krótko tu jesteś, to nie wiesz, że był tu taki naczelny troll, który produkował posty na akord. Różnica taka, że on nie był z branży i próbował się coś nauczyć, więc zadawał pytania z czapy i wypisywał różne dyrdymały.
Ty dorwałeś się, do forum, jak szczerbaty do sucharów i bazgrzesz wszędzie głupoty, posiadajac wiedzę merytoryczną. Jak na moje oko, to zwyczajnie nie przystoi.
Rób jednak jak chcesz.
Pukury uważaj, bo sok z ciebie wytłoczyć teraz mogą.
Ty dorwałeś się, do forum, jak szczerbaty do sucharów i bazgrzesz wszędzie głupoty, posiadajac wiedzę merytoryczną. Jak na moje oko, to zwyczajnie nie przystoi.
Rób jednak jak chcesz.
Pukury uważaj, bo sok z ciebie wytłoczyć teraz mogą.
,, Iditi na ch. j" maciąg.
PO to dno -aksjomat. Wszystko ma swoje miejsce - Wyborcza, w każdym kiblu! ***** konfederusków.
PO to dno -aksjomat. Wszystko ma swoje miejsce - Wyborcza, w każdym kiblu! ***** konfederusków.
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 38
ciekawe że burak nazywa innych burakiem to już nie używamy słowa debil ? panie tuxcnc.pukury pisze:zostałem okrzyknięty burakiem
Dodane 1 minuta 59 sekundy:
możliwe tylko czasami ciężko znieśc jak ktoś uważa się za fachowca a nie potrafi zrobić nawet szkicu technicznego .orion32 pisze: posiadajac wiedzę merytoryczną. Jak na moje oko, to zwyczajnie nie przystoi.
Dodane 10 minuty 21 sekundy:
I nie merytoryczną bo jak kogoś zatrudniam to sprawdzam co potrafi a nie co mówi , bo nadal umiem toczyć czy frezować a jak trafi mi się taki pyskacz jak walcu23 to mu pokazuje jak się nacina gwint nożem na 1200 obrotach w otworze nieprzelotowym . jak daje rade to pracuje jak nie to baj.
Mam wyrypane na wszelkiej maści proroków ,mędrców i wszystkich którzy stawiają się ponad innymi ,i tak ich zjedzą robaki
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 10
Powiedz jeszcze że w otworze ślepym do dna ze skokiem 2

Znam trochę takich ludzi jak ty - wyżej sr**ą niż głowy mają

-
slepy to ty jesteś a otwory są nieprzelotowewalcu23 pisze:Powiedz jeszcze że w otworze ślepym do dna ze skokiem 2
No niestety ale często mam ręce czarne do łokcie i mam własne ubranie robocze jeśli cię to też interesuje ,walcu23 pisze:wyżej sr**ą niż głowy mają
bo pracy się nie brzydzę . a testuje tokarza na gwincie M20x1.5 długości gwintu L=30mm a otworu L= 50mm . Jak tak cię to interesuję. bo czasem robimy takie nakrętki kołpakowe .
Mam wyrypane na wszelkiej maści proroków ,mędrców i wszystkich którzy stawiają się ponad innymi ,i tak ich zjedzą robaki
-
- Posty w temacie: 4
Hej.
E tam ! orion32 - za stary jestem żeby się przejmować.
Jak nie będę się udzielał z pomocą to kto straci ?
A co do rysunków - wiele razy przerabiałem takie " sprawy ".
Ktoś coś przynosi - nabazgrane.
Jak się wysilam i robię - a gość panie !! to miało być inaczej.
pzd.
E tam ! orion32 - za stary jestem żeby się przejmować.
Jak nie będę się udzielał z pomocą to kto straci ?
A co do rysunków - wiele razy przerabiałem takie " sprawy ".
Jak się wysilam i robię - a gość panie !! to miało być inaczej.
pzd.
Mane Tekel Fares
-
ja mam na to własny patent robię ksero i karze się podpisać na dole strony jeśli wymiary są czytelne ,bo też takie tematy już przerabiałem i nie chce do nich wracać .pukury pisze:A co do rysunków - wiele razy przerabiałem takie " sprawy ".
Jak się wysilam i robię - a gość panie !! to miało być inacze
-
Autor tematu - Specjalista poziom 3 (min. 600)
Przecież ten rysunek jest czytelny a to że wymiary są w cm nie w mm to co to za różnica przecież cm też jest jednostką w układzie SI.
-
niech ci będzie to jaki jest ten wymiar fi35 w plusie czy minusie wolałbym w częściach setnych mm .prosteiszkuteczneWynalazki pisze:Przecież ten rysunek jest czytelny a to że wymiary są w cm
-
- Posty w temacie: 1
tristar0 pisze: to jaki jest ten wymiar fi35 w plusie czy minusie wolałbym w częściach setnych mm
Robisz w tolerancji warsztatowej i się nie przejmujesz.

-
- Posty w temacie: 10
Grubo