Na koniec jeszcze zawołać radiestetę coby poustawiał ekrany od cieków wodnych.markcomp77 pisze:[ w celu wyeliminowania nawet zakłóceń hipotetycznych

No i księdza, coby złe moce wyświęcił

konieczni też będą GhostBusterskamar pisze:No i księdza, coby złe moce wyświęcił
jak narazie to wstyd komukolwiek to pokazywać... pracować muszę, a po wielu próbach wiem że na inne firmy liczyć nie mogę... muszę mieć detale tego samego dnia.... bądź pewny że odezwę się jak tylko przygotuję pomieszczenie....251mz pisze:chlop83, Pisałem Ci , umówmy się , przyjadę i zrobię Ci wszystko jak ustawa przewidujeTak to będziesz się męczył z tym bałaganem jeszcze pół roku;)
Witam po krótkiej urlopowej przerwie.Heops pisze:Czy juz jakies testy byly robione? Jakies rezultaty, spostrzezenia, uwagi a moze filmy?
Chetnie zobaczylbym ta maszyne w dzialaniu. Ciekawy rowniez jestem dzialania sterownika CSMIO.
Witamlumo pisze:Witam
O ile to nie tajemnica, mógłbyś zdradzić (oczywiście szacunkowo) ile wyniesie was koszt budowy ?? Nie chodzi o dokladne kwoty ale tak jak wspomniałem szcunkowo w jakiej kwocie powinniście się zmieścić ?? Bo widze, profesjonalne podejście do tematu i tak sie zastanawiam ile to wyniesie.
PS W jakim programie robiony cały projekt maszyny SW, SE czy cos innego ??