senco pisze:Konstrukcja bardzo ładna, brakuje jej jednego.
POŻĄDNEGO MALOWANIA!
z tym sie zgadzam !! a poza tym frezarka jak frezarka oklepana konstrukcja bramowa , wygląda dość masywnie wiec chyba nie bedzie problemow i bedzie solidnie spełniała swoje zadanie, czekam na ladniejsze zdjęcia.
dzisiaj kolejny mały kroczek:) zamontowałem małe amortyzatory w podstawe, teraz maszyne można z łatwością wypoziomować..cdn
Załączniki
a2.png (270.58 KiB) Przejrzano 1622 razy
a1.png (90.31 KiB) Przejrzano 1623 razy
Czlowiek z ideą jest uważany za wariata - aż do czasu gdy jego idea zwycieży. (Potem uznaje się go za bohatera i za pioniera danej dyscypliny.)
Pomogłem... to nacisnij POMÓGŁ :]
markcomp77 pisze:sama kratownica podstawy przypomina mi troszeczkę projekt maszyny z mdfu...
no tak przypomina choć inny materiał ale przez taką konstukcje maszyna cholernie ciężka...
no i sa delikatne postępy z malowaniem bo podkład już sie pojawił na konstrukcji:)
Czlowiek z ideą jest uważany za wariata - aż do czasu gdy jego idea zwycieży. (Potem uznaje się go za bohatera i za pioniera danej dyscypliny.)
no raczej będe malował na pomarańczowo:) nie było jeszcze chyba na forum tego koloru maszyny....