Uwaga ucze sie Rhino ;-)

Rhino 3D

Bbuli
Specjalista poziom 3 (min. 600)
Specjalista poziom 3 (min. 600)
Posty w temacie: 9
Posty: 853
Rejestracja: 10 mar 2007, 19:43
Lokalizacja: Rumia

#41

Post napisał: Bbuli » 25 wrz 2014, 21:49

To co masz w Rhino to wszystko działa,tylko czasami to my jesteśmy czegoś nie świadomi,lub
jeszcze czegoś nie wiemy.Rhino jest fajne,bo pozwala --zawsze --na osiągnięcie celu kilkoma
sposobami.
Jest jeszcze gdzieś opcja,by wnętrze nie domkniętej bryły robiło się zielone.



Tagi:


Autor tematu
oprawcafotografii
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Posty w temacie: 19
Posty: 5363
Rejestracja: 29 kwie 2009, 10:11
Lokalizacja: Kraków / Jaworzno / Kopanka

#42

Post napisał: oprawcafotografii » 26 wrz 2014, 05:28

Bbuli pisze:To co masz w Rhino to wszystko działa,tylko czasami to my jesteśmy czegoś nie świadomi,lub
jeszcze czegoś nie wiemy.

No tego akurat jestem swiadom, ze to moja ignorancja ;)

q


kak
ELITA FORUM (min. 1000)
ELITA FORUM (min. 1000)
Posty w temacie: 3
Posty: 1224
Rejestracja: 21 sie 2008, 17:46
Lokalizacja: Dania

#43

Post napisał: kak » 26 wrz 2014, 14:32

Jak ja jakieś skrzydło rysuję, to dzielę profil skrzydła na pół, górną i dolną część i staram się Sweep 2 Rails używać.

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Rhino 3D”