TSA-16 remont
Re: TSA-16 remont
Sprawa sie chyba wyjasniła .Wydawało się ze nie ma luzu na panewce a jednak był.Po lekkim podwazeniu wrzeeciona pojawiał sie odchył kilka setek jednak nie wracał do puktu wyjscia.Jutro wolne wiec potestuje
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 32
Tam jakiś luz być musi bo by się nie kręciło
. Jak
Zrobisz za mały to stanie jak się zagrzeje na wyższych obrotach . Grunt to smarowanie a właściwie olejenie łożyska ślizgowego . Olej Lan 46 .
Zrobisz za mały to stanie jak się zagrzeje na wyższych obrotach . Grunt to smarowanie a właściwie olejenie łożyska ślizgowego . Olej Lan 46 .
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 2
europas mógłbyś dać namiar na tą olejarkę?
Tak przy okazji, jeśli ktoś by chciał DTR do TSA16 dobrej jakości skan po polsku w PDF to posiadam, kupiłem ostatnio.
56 stron , rozmiar 61MB.
[email protected]

Tak przy okazji, jeśli ktoś by chciał DTR do TSA16 dobrej jakości skan po polsku w PDF to posiadam, kupiłem ostatnio.
56 stron , rozmiar 61MB.
[email protected]

Wysłałem ci linka na poczte a zakupiłem na allegro
Dodane 31 minuty 33 sekundy:
Użytkownik ravK oczekuje jak to nazwał refundacji za dtr w wysoksci 25 zeta.Szkoda ze od razu nie postawił sprawy jasno tylko pokatnie oferuje sprzedaż.
Dodane 31 minuty 33 sekundy:
Użytkownik ravK oczekuje jak to nazwał refundacji za dtr w wysoksci 25 zeta.Szkoda ze od razu nie postawił sprawy jasno tylko pokatnie oferuje sprzedaż.
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 2
DTR do TSA16
https://drive.google.com/file/d/1QoOUxy ... drive_link
Niedługo będę sprzedawał swoją TSA16 ponieważ w bardzo dobrej cenie kupiłem TSB20
https://drive.google.com/file/d/1QoOUxy ... drive_link
Niedługo będę sprzedawał swoją TSA16 ponieważ w bardzo dobrej cenie kupiłem TSB20