Tokarka TSS150 duży problem.

Dyskusje dotyczące toczenia, remontów, modernizacji, narzędzi. Tokarki konwencjonalne.

Autor tematu
zatronik1
Znawca tematu (min. 80)
Znawca tematu (min. 80)
Posty w temacie: 25

Re: Tokarka TSS150 duży problem.

Post napisał: zatronik1 » 08 sie 2024, 09:33

Co do żony to he he też tak mam . Większość z nich jest taka ale mają inne zalety.
Dodam jeszcze że tokarka już na siebie zarobiła .W okolicy nie ma nikogo z tokarką a rozniosło się że potrafię zrobić dość trudne
detale zatem co jakiś czas pojawia się zlecenie. Robię to bo to dodatkowy budżet który przeznaczam na hobby CNC.

Autor tematu
zatronik1
Znawca tematu (min. 80)
Znawca tematu (min. 80)

Post napisał: zatronik1 » 22 wrz 2024, 18:56

Tak więc zębatki dorobione. Niestety nie mogę zrobić przymiarki tej na wieloklinie bo nie mam wałka do testu. Dwóch Kolegów oferowało pomoc ale nic nie wyszło. Kolega atom skutecznie wytłumaczył się natomiast Kolega tristar obiecywał i nic. Ponawiam proźbę może być tylko na pożyczkę potem odeślę. Demontaż wrzeciennika to duży nakład czasu i pracy zatem dobrze jest mieć pewność że pasuje a nie ma jakichś małych błędów np. podziałki wieloklina co po hartowaniu ciężko poprawić.

tristar0
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Posty w temacie: 20

Post napisał: tristar0 » 22 wrz 2024, 20:35

zatronik1 pisze:natomiast Kolega tristar obiecywał i nic
No niech kuźwa strace przecież jestem jak Owsiak i sponsoruje nieudaczników i wyśle wałek nie dość że za free to jeszcze zapłacę za przesyłkę , nasraj mi na wycieraczkę i jeszcze poproś o papier toaletowy!!! .
Mam wyrypane na wszelkiej maści proroków ,mędrców i wszystkich którzy stawiają się ponad innymi ,i tak ich zjedzą robaki

Autor tematu
zatronik1
Znawca tematu (min. 80)
Znawca tematu (min. 80)

Post napisał: zatronik1 » 22 wrz 2024, 22:21

Kolego nie chcę w takim tonie jak ty ale zwyczajnie nie mówisz prawdy proponowałem że zapłacę właściwie przedpłacę prosiłem o konto na jakie mam wpłacić i jaką kwotę . Jest to udokumentowane na PW. Zatem kłamiesz ze chciałem free i jeszcze ten język.

tristar0
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Posty w temacie: 20

Post napisał: tristar0 » 23 wrz 2024, 12:12

zatronik1 pisze:Kolego nie chcę w takim tonie jak ty
zatronik1 pisze:Zatem kłamiesz
Roszczeniowe podejście stosuj w MOPS .Ja nic nie muszę ,wszystko mogę , a w związku z zarzucaniem mi cokolwiek w tej sprawie mam wyrypane na ciebie .
Mam wyrypane na wszelkiej maści proroków ,mędrców i wszystkich którzy stawiają się ponad innymi ,i tak ich zjedzą robaki

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Toczenie / Tokarki Konwencjonalne”