tristar0 pisze:pesel tłumi emocje
Raczej brak nowosci w tym wszystkim. Widok wióra się nie zmienił przez te wszystkie lata i wygląda tak samo.

tylko nie popadaj w skrajności z nastrojem jak bartus . ja tam po całym dniu robienia dziwnych ofert ,czy zamówień lubię się upierdzielić po łokcie przy jakiejś maszynie taka odskocznia.IMPULS3 pisze:Raczej brak nowosci w tym wszystkim
Gadał dziad do obrazutristar0 pisze: tylko po co kończyć jednego i zaczynać drugiego skoro mógłby to zrobić jeden od początku do końca bez udziału operatora
kamar pisze:Jeden to jest zgrubna skórowa, drugi przejście wykańczające,
kamar pisze:Gadał dziad do obrazu
Każdy z was ma swoją racje a ja mam swojąIMPULS3 pisze:Dlatego wszystko w jednym jest niewiele warte
tristar0 pisze:Każdy z was ma swoją racje a ja mam swoją
A temu Machu to ptaszek i bangla.
Na razie to nie racja tylko brak umiejętności
a nie kreatory bo tak przynajmniej miałem we frezarce którą na szczęście sprzedałem z osiem lat temu właśnie z powodu tego macha ,mach to a fuj przy linuxcncqqaz pisze:to coś wizard się w Machu nazywa
nic takiego nie pisałem ,a pisałem tylko że na moje potrzeby zmieniłbym parę rzeczy i tylko tyle .każdy robi co innego pomimo że pod wspólną nazwą "toczymy" .kamar pisze:Niemiła księdzu ofiara
tylko nie mam takowego subaIMPULS3 pisze:czy to taki problem mieć suba do wykańczania
tristar0 pisze:tylko nie mam takowego suba