Wyłamujesz otwarte drzwi i wynajdujesz koło na nowo.
Najzwyczajniej szkoda na to życia.
Frezarka z polem roboczym 290x290x180mm
Wyłamujesz otwarte drzwi i wynajdujesz koło na nowo.
Problem w tym że frezarka znajduje się w bloku moim pokoju, kompresor odpada.drzasiek90 pisze: ↑26 lis 2022, 17:39Jak widzę w ten sposób zamontowane koło zębate to już wyobrażam sobie jakie ślady na aluminiowych zębach zostawiły szczęki tego imadła
Generalnie ładne wióry lecą ale przydałoby się jakich chłodziwo zarówno do chłodzenia jak i do smarowania narzędzia.
Noi koniecznie kompresor![]()
Współczuję sąsiadomskmskm pisze: ↑ Problem w tym że frezarka znajduje się w bloku moim pokoju, kompresor odpada.
Głośność to nie problem ona jest cichsza niż odkurzacz domowydrzasiek90 pisze: ↑26 lis 2022, 18:51Współczuję sąsiadomskmskm pisze: ↑ Problem w tym że frezarka znajduje się w bloku moim pokoju, kompresor odpada.
Miałem kiedyś frezarkę w domu, ale nigdy bym jej do pokoju nie dał. Była w pomieszczeniu, które pełniło rolę mojego warsztatu elektronicznego więc starałem się zachować czystość. Niestety przy frezowaniu się nie da, zawsze się gdzieś jakieś wióry zawieruszyly. Nie wyobrażam sobie wyjąć detal i nie przedmuchać go powietrzem.
Przy odgłosach frezowania, mały kompresorek wcale więcej huku nie zrobi.