WZÓR pisze:jest złą inwestycją widząc jak szybuje cena ekogroszku i innych.
tylko nie bądź tak nowoczesny jak mój sąsiad który nawet komina nie pobudował tylko wentylacyjny

WZÓR pisze:jest złą inwestycją widząc jak szybuje cena ekogroszku i innych.
Komin się ma .... , przygotowany na kominek w salonie.
WZÓR pisze:Wygrzewam kreta.
cement 32.5 MULTIszopenn pisze: ↑29 maja 2022, 10:59WZÓR pisze:Wygrzewam kreta.
cement wybierałeś "reklamowany" pod podłogówkę, czy standard? fachowcy popełniali jakąś magie przy zasypywaniu rurek podłogówki? cement do zasypania rurek o innej konsystencji niż na? Ja jestem na krok przed wylaniem/wysypaniem i namawiają mnie na anhydryd, sporo zyskuje się na przepływie ciepła, ponoć podłoga od razu reaguje, ale to duży koszt bo ekipe musiałbym ściiągać z ponad 200km, miksokrety są na miejscu. PS. widzisz, i już można lepiej niż kret.. moja "średnia na jeża" wychodzi.
szopenn pisze:cement wybierałeś "reklamowany" pod podłogówkę, czy standard?
szopenn pisze: sporo zyskuje się na przepływie ciepła, ponoć podłoga od razu reaguje,
WZÓR pisze:Cawboy czuje się bezpiecznie , bo posiada źródełko u rodziców ..... , ciekawe co zrobi jak ono wyschnie.
Nic do Ciebie nie mam , ale dziwię się Twojemu kuzynowi , że tak narzeka.cawboy pisze: ↑29 maja 2022, 13:53WZÓR pisze:Cawboy czuje się bezpiecznie , bo posiada źródełko u rodziców ..... , ciekawe co zrobi jak ono wyschnie.
Kolega Mariusz źle mnie odczytuje. Ja nic do PC nie mam, bo jakbym mógł mieć nigdy pompy nie posiadając? Napisałem tylko zdanie osoby która użytkuje pc od kilkunastu lat i do której mam większe zaufanie niż do handlarzy. ....
Nie przeczę ...... , i obyś nie stał w przyszłości jak Ci w kolejkach .....
Cawboy posiada źródełko za które sam zapłacił (upadająca hurtownia) i jak widzisz lubi dmuchać na zimne także i w przyszłości sobie poradzi.![]()
...
ARGUS pisze:Podłoga NIGDY nie reaguje od razu - bezwładość cieplna płyty betonowej swoje robi.
To nie grzejnik