Vortex cannon. Też robiliśmy ale tylko manualnie. Z wiaderek i beczek. Z dymem żeby było widać wir i bez dymu aby zaskoczyć atakowanego.
To jest ciekawy pomysł:
zachowanie spokoju oznacza zdolności do działania
ᐃ 🜂 ⃤ ꕔ △ 𐊅 ∆ ▵ ߡ
no to PITSA to takie dla robienie efektywnego dymku z cygara , a to drugie to działo na ziemniaki ( straszna broń ) to do którego robiłem sterowanie to używają sadownicy do rozpędzania ponoć chmur gradowych . osobiście nie widziałem tego w akcji w sadzie .
Mam wyrypane na wszelkiej maści proroków ,mędrców i wszystkich którzy stawiają się ponad innymi ,i tak ich zjedzą robaki
NIe bo będzie ciagle klikał aż się zużyje mechanicznie . SSR włączany jest nawet kilkanaście razy na min wiec pomyśl co się będzie działo ze stycznikiem.
Mam wyrypane na wszelkiej maści proroków ,mędrców i wszystkich którzy stawiają się ponad innymi ,i tak ich zjedzą robaki
NIe bo będzie ciagle klikał aż się zużyje mechanicznie . SSR włączany jest nawet kilkanaście razy na min wiec pomyśl co się będzie działo ze stycznikiem.
Jak kolega wyżej wspomniał zakupić termoregulator Rex -C100V z SSr-m i będzie to dobrze działać z dużą dokładnością najlepiej z czujnikiem PT100,PT 1000 będzie dokładność 0,1 stopnia z oryginalnym czujnikiem K będzie +/- 1 stopień
napisane jest w instrukcji którą podesłałem Tabela nr 6 Ustawienia SL I dodatkowo masz tu wykres jest nie za duża różnica miedzy rezystancją pt100 i pt 1000