tokarka 2 tsb
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 2
Kiedyś trafiłem na Ol-cośtam na ofertę 2tsb na części i był tam konik, ale się spóźniłem. Liczę na to że może ktoś z posiadaczy zagląda na forum i może mi się trafi. Bo jak wiadomo z tego konika zupy nie da się ugotować a jak ma ktoś dwa, albo robi jakieś przeróbki to może... Pozdrawiam posiadaczy 2tsb!

-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 40
O tą chodzi?

Jak cofniesz się o stronę wyjaśnisz mi te czerwone znaki zapytania, albo zrobisz zdjęcia swojej maszyny dodając opis jakie gdzie masz koła zębate w tej okolicy tokarki to obliczę Tobie jakie tam koło mogło być. Moduł prawdopodobnie 1,25 bo tak podali koledzy, natomiast gdy zdjęcie podłożyć do edytora grafiki...

to pasuje 28 zębów.

Jak cofniesz się o stronę wyjaśnisz mi te czerwone znaki zapytania, albo zrobisz zdjęcia swojej maszyny dodając opis jakie gdzie masz koła zębate w tej okolicy tokarki to obliczę Tobie jakie tam koło mogło być. Moduł prawdopodobnie 1,25 bo tak podali koledzy, natomiast gdy zdjęcie podłożyć do edytora grafiki...

to pasuje 28 zębów.
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 40
No to mogłeś się trochę pomęczyć i zmienić nazwę zdjęcia tak, żeby nie było w niej polskich znaków diakrytycznych i wtedy powinno zadziałać. W galerii to jest tak, że o ile jakimś cudem zdjęcie nie trafi na główną stronę jako przykładowe to nie za ciekawie wygląda. Z tego co widzę to brakujące dwa koła zębate, ale nie podałeś wymiarów tego co tam jest więc nie mam z czego liczyć.

Zobacz na ten obrazek i sprawdź czy czy brakujące koło na osi wrzeciona nie powinno być takiej samej wielkości jak te poniżej opisane tak samo [32 Teeth]

Zobacz na ten obrazek i sprawdź czy czy brakujące koło na osi wrzeciona nie powinno być takiej samej wielkości jak te poniżej opisane tak samo [32 Teeth]