Czas leci ale małe postępy są. Problem był z włożeniem kolumny na góre, trochę to jednak waży.
Kolor jak widać, zastrzały na czarno zrobiłem żeby kontrastowało troszkę

Oczywiście chlorokałczuk. Czerwonego nie polecam, tragicznie się maluje pędzlem. Najlepiej kompresorem, wiadomo...
Kolumne skręciłem na 6 śrub, równo na krzyż dokręcałem, wydaje się ok.
Problem wyszedł z dolnymi wózkami które przykręciłem na kolumnę. Spiny nie mam, ale powinno być dobrze.
Na razie nie skręcałem na gotowo bo nie mam jeszcze śruby i czekam, obiecali że do końca listopada dostanę resztę elementów!
Mam już obmyślone koryta do chłodziwa, przeciwwaga na tył, materiał na to kupiony więc do roboty.
Zastanawiam się jak wyjdzie z dokładnością, na ile będę się bawił w ustawianie tego szczelinomierzem. Zobaczymy, zobaczymy
Zamówiłem od sponsora elektronike, soft start, płyte główną, trafo, moduł zasilacza, moduł bezpiecznikowy, tuleje bk, pasy HTD i koła.
Czekam na aukcję z silnikami i sterownikami, będą 3 singleshaft i 1 dualshaft na oś A.
Odnośnie wrzeciona, chciałem 3kw kupić z falownikiem ale jakoś ebay mi nie pokazuje z DE nic ciekawego. Znalazłem taki zestaw i chyba to będzie rozsądna opcja? Czy poleccie jakiegoś sprzedawce wrzecion?
WRZECIONO ZESTAW