I tokarka malutka, oj malutka. Całe szczęście, że swego czasu zrobiłeś na niej osie do zawiasów, czyli to, do czego stworzona jest każda prawdziwa tokarka.
Będzie za duży - przynajmniej według mnie ( mam odpowiednik WM 180 )Kazik_Wichura pisze:szybkie pytanie. Czy taki imak szybko zmienny będzie pasował do tokarki Opti Vario 180x300 ?
Nie mam pojęcia o jakiej ideologii mówisz W żadnym z wpisów nie chwaliłem tych imaków Nigdy tym nie robiłem bo tokarzem nie jestem co więcej tokarki nutool czy LD na oczy nie widziałem Wszystkie te imaki to są wasze projekty a ja jestem tylko wykonawcą Przez ten cały czas nie dostałem żadnej złej opinii Każdy wie że jak imak mu nie spasuje to może oddać bez żadnego problemu Nikt jeszcze nie zdecydował się na zwrot wręcz przeciwnie wracają po kolejne kostki do zestawów Tak więc panie POGROMCA jeśli któryś z użytkowników napisze że jest to dziadostwo które niszczy mu tokarkę to trzeba będzie przemyśleć sprawę natomiast twoich opinii nie biorę pod uwagępogromca duchów pisze: Mnie wisi i powiewa że ktoś dorobił ideologię o wyższości oprawek do noży i dorabia sobie sprzedając je innym.