Te nóżki to mam nadzieje - tymczasowe ?
Jak chcesz zrobić stół ?
dobrze wiedziećoczywiście każda taka budowa ma sowich cichych i" głośnych" obserwatorów
haha wiedzieliśmy że padnie to pytanie nie są to tymczasowe przy najmniej narazie gorzej z kołami...Te nóżki to mam nadzieje - tymczasowe ?
oj tam oj tam warstwa nie ma przeciez 1mm grubości, wyjdzie w praniu w końcu trzeba łamać stereotypynie rozumiem, czemu zamalowaliście splanowaną powierzchnię. Czy to nie jest błąd czasem?
Wałek z góry ma za zadanie dzwigac konsrukcje X i Z a boczne maja trzymac opory wrzeciona Lewo <prawo czyli na bokiRombes pisze:Witam
Zauważyłem że.... podobna konstrukcja mi się marzy(może troszkę większe pole robocze) - będzie na czym wzorować?
A teraz czas na pytania:
- dużo się zyskuje dając jeden wałek z góry a drugi z boku? - większość konstrukcji widzę że koledzy dają oba wałki z boku.
- widzę że wałki masz nie powiercone - sam będziesz je wiercił? jak? i w jakiej odległości będą otwory jeden od drugiego?
dobrze wiedziećoczywiście każda taka budowa ma sowich cichych i" głośnych" obserwatorów
haha wiedzieliśmy że padnie to pytanie nie są to tymczasowe przy najmniej narazie gorzej z kołami...Te nóżki to mam nadzieje - tymczasowe ?
oj tam oj tam warstwa nie ma przeciez 1mm grubości, wyjdzie w praniu w końcu trzeba łamać stereotypynie rozumiem, czemu zamalowaliście splanowaną powierzchnię. Czy to nie jest błąd czasem?