Ploter frezujący 5 osi
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 16
To oczywiście było do mnie. Już odpowiadam:tanifon pisze:Zastanawiam się dlaczego najwięksi krytycy zwykle maja najmniej do pokazania ...?
Nooo koledzy krytycy prosze pokazać swoje "najlepsze w Polsce" maszynki.
Nie zbudowałem jeszcze swojej maszynki i nawet nie jestem wstanie podać przybliżonej daty ewentualnego zakończenia budowy.
Czy w związku z powyższym nie mam prawa zabierać głosu na forum? Czy moje uwagi są w jakiś sposób śmieszne, czy straszne a może piszę kompletnie nie na temat?
Teksty typu "świetna konstrukcja... też taką zbuduję" albo "podoba mi się" - to dla mnie spam. O tym co jest dobre w maszynie konstruktor wie najlepiej, natomiast istnieją kwestie, gdzie trzeba iść na kompromis. Choćby umieszczenie prowadnic na bramie.
-
Autor tematu - Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 114
- Kontakt:
e no, nie o to chodzi przeciez, kolega cnc3d pokazuje swoja megalomanie w pełnej krasie - magazyn wyrobów gotowych itp, ja bym zerknął na cos ciekawszeg, pamietacie watek kolegi Piotrajuba jak pokazywał co jest w srodku w ploterze od Kimli ?
w moim watku odczuwam więcej wyszydzania niż pomocy technicznej, jak nie prowadnice nie tam bo sie nie podoba, to słonce świeci, odkształcenia zetki popzrzez ruszanie nią przy max wysiegu ? żart jakiś? połowa nieuzbrojonej zetki juz wisi, jak mnie nie będziecie draznic to pokaze fotki w niedziele
w moim watku odczuwam więcej wyszydzania niż pomocy technicznej, jak nie prowadnice nie tam bo sie nie podoba, to słonce świeci, odkształcenia zetki popzrzez ruszanie nią przy max wysiegu ? żart jakiś? połowa nieuzbrojonej zetki juz wisi, jak mnie nie będziecie draznic to pokaze fotki w niedziele

https://www.etsy.com/pl/shop/soltysdesign
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 18
- Kontakt:
Brawo
Konkretnie to wygląda
hehe. Ciekawy napęd
hehe.

Pozdrawiam Paweł Z.
Projektowanie stron www, Aplikacje dedykowane, Rozwiązania IT, zapraszam na www.dreamagency.eu
Przydatne: elektro-instalacja.pl
Projektowanie stron www, Aplikacje dedykowane, Rozwiązania IT, zapraszam na www.dreamagency.eu
-
- Kontakt:
To są szyny na początku tematu jest o tym wspomniane 

Pozdrawiam Paweł Z.
-
- Kontakt:
Nic tylko czekać na kolejne postępy prac uwiecznione fotografią
hehe

Pozdrawiam Paweł Z.