Lifting (reanimacja ?) TUC - 40
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 8
- Kontakt:
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 2
Tak się skłąda ,że mam takiego tuca i chętnie go przerobię a widzę ,że napis o nierobieniu maszyn na zewnątrz wyparowałkamar pisze:Tak na marginesie, to dziś już łoża bym nie szlifował i wylewek nie robił
Dokręcić szyny, wózki wpuścić w sanie , taniej i spokój na wieki.
Jak mnie najdzie to Porębę tak zrobię.

-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 1
Witajcie! Chciałbym zasięgnąć rady od specjalistów. Zastanawiam się nad skorzystaniem z usług firmy sumech .
Tokarki używałem hobbystycznie, czasem jakieś zlecenie od znajomych, na potrzeby domowe. Zauważyłem ostatnio nie chodzi najlepiej , dlatego chciałem ją oddać do tego serwisu bo znajduję się najbliżej mojego miejsca zamieszkania. Czy ktoś z Was miał może z nią do czynienia? Będę bardzo wdzięczny za odpowiedz!
Tokarki używałem hobbystycznie, czasem jakieś zlecenie od znajomych, na potrzeby domowe. Zauważyłem ostatnio nie chodzi najlepiej , dlatego chciałem ją oddać do tego serwisu bo znajduję się najbliżej mojego miejsca zamieszkania. Czy ktoś z Was miał może z nią do czynienia? Będę bardzo wdzięczny za odpowiedz!
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 99
Dlatego że przy CNC nie pracujesz dużymi wiórami. I pół biedy jak suport waży sporo ale jak jest lekki to zmieniłbyś zdanie.kamar pisze:Tak na marginesie, to dziś już łoża bym nie szlifował i wylewek nie robił
Dokręcić szyny, wózki wpuścić w sanie , taniej i spokój na wieki.
Jak mnie najdzie to Porębę tak zrobię.

A jak będzie przeróbka to szyny mocowane na leżąc czy na bokach tak jak w rewolwerówce?