Jak wymienić żarówkę ?

Na tym forum rozmawiamy o elektronice nie związanej bezpośrednio z tematem CNC

Autor tematu
kamar
Moderator
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Posty w temacie: 22
Posty: 11207
Rejestracja: 18 wrz 2010, 06:17
Lokalizacja: Kozienice
Kontakt:

Re: Jak wymienić żarówkę ?

#61

Post napisał: kamar » 06 gru 2018, 16:25

pukury pisze:
06 gru 2018, 16:10
Jeszcze - jakie jest napięcie na kondensatorach - przy mostku ?
Teraz to nic już nie mogę pomierzyć, zagrzebany głęboko i w ciągłej pracy.
Zdjęcie cyknięte parę lat temu jak był na wierzchu.




Autor tematu
kamar
Moderator
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Posty w temacie: 22
Posty: 11207
Rejestracja: 18 wrz 2010, 06:17
Lokalizacja: Kozienice
Kontakt:

Re: Jak wymienić żarówkę ?

#62

Post napisał: kamar » 07 gru 2018, 10:37

Główny temat jakby rozwązany - żarówki wymienione :)

Obrazek Obrazek


pavyan
Znawca tematu (min. 80)
Znawca tematu (min. 80)
Posty w temacie: 3
Posty: 96
Rejestracja: 12 paź 2018, 21:36

Re: Jak wymienić żarówkę ?

#63

Post napisał: pavyan » 07 gru 2018, 11:18

I teraz już można ściśle odpowiedzieć na pytanie:
Ilu uczestników forum CNC potrzeba, aby wymienić żarówkę :D


riczard
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Posty w temacie: 1
Posty: 2
Rejestracja: 16 paź 2018, 15:37
Lokalizacja: Bydgoszcz
Kontakt:

Re: Jak wymienić żarówkę ?

#64

Post napisał: riczard » 07 gru 2018, 12:19

Też bym stawiał na zbicie i wyciągnięcie.


rdarek
ELITA FORUM (min. 1000)
ELITA FORUM (min. 1000)
Posty w temacie: 4
Posty: 1034
Rejestracja: 04 sty 2013, 23:30
Lokalizacja: 3miasto

Re: Jak wymienić żarówkę ?

#65

Post napisał: rdarek » 07 gru 2018, 16:16

kamar pisze:
07 gru 2018, 10:37
Główny temat jakby rozwązany - żarówki wymienione :)
A jakie teraz są śliczniutkie :D :mrgreen:


Autor tematu
kamar
Moderator
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Posty w temacie: 22
Posty: 11207
Rejestracja: 18 wrz 2010, 06:17
Lokalizacja: Kozienice
Kontakt:

Re: Jak wymienić żarówkę ?

#66

Post napisał: kamar » 07 gru 2018, 16:55

Piękne są ale przede wszystkim udało mi się przeprowadzić dywersyfikację energetyczną :)
Już nie jestem zależny od kaprysów chińskiego czy szwajcarskiego generatora i mogę spać spokojnie.
Bez sygnałów zwarcia robi się trudniej ale się da jak mus. Kosztował mnie ten generator całe 700 zł, chyba było warto :)

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Elektronika ogólna”