folie kupuje w punkCie ksero taka do kserokopiarek niestety zdzieraja po 1,2zl za arkusz ide do kumpla i mi drukuje na laserowce
wycinan to co potrzeba przykladam do plytki i obwijam 2 warstwami papieru najelepiej express ilusttrowany

bo jest wystarczajaco cienki
prasuje starym zelzakiem bez cudow w postaci pary i innych na ustawieniu 2 i troche i zostawam docisnieta plytke do ostygniecia jak sie dobrze docisnie to jest ok mozna teraz wystawic na balkon dobrze doscisnieta o szybko ostygnie nastepnie trawie w chlorku zelaza ale ostatnio trawilem w tym bialym preparacie chyba chlorek sodu i zauwazlem ze nie podtrawia toneru tzn nie odkleja sie wogole toner
niestety czasam w foli jak sie za mocn przygrzeje zelazkiem to foli sie marszczy pod wplywem temp co przy papierze nie ma miejsca co do odklejania foli to scheodzi wrecz rewelacyjnie nie mierzylem czasu prasowania robie to na wyczucie ale bede muisal top zmierzyc
wieczorkeim pochwale sie plytka do smd ktora niestety poprawialem mazakiem i troche sie pomarszczyla ale udalo sie ja wykonac poza wzgledami estetycznymi wyglada ok ciekaw jestem jakby wyszlo z papieru
bede staral sie zbudowac naswietlarke do positiv20 na gieldzie widzialem roznego rodzaju opalacze do twarzy z swietlowkami za male pieniadze pytanie czy by sie one nadawaly?chodzi mi tu o zastosowane swietlowki