IMPULS3 pisze:Wystarczy usiaść z kalkulatorem i przemnożyć dzienne ilości wystrzałów i wyjdzie stan magazynów
Uważam, że w ten sposob to co najwyżej strike może przeliczyć ilość zmagazynowanego ryżu na dni, które przeżyje jak putin wejdzie. Choć nie do końca te kalkulacje mają sens bo zawsze dron może trafić w niego, nie przewiduje, że w czasie wojny rośnie bandyterka i ktoś może go zabić w zamian za chęć zdobycia jego zmagazynowanej żywności - wszakże każdy już wie jakie skarby ma w domu wystarczy znaleć w google.
Dodane 1 minuta 38 sekundy:
IMPULS3 pisze:. Żyj sobie z tym obrazem wspaniałej rosji
A ja powtórzę, nie da się rozmawiać jeśli ktoś po raz kolejny wciska Ci coś czego nie mówisz. Ja nigdzie nie napisałem, że rosja jest wspaniała. Za to pisalem gdzieś tam, że jako narody mają sprawy poukładane tak nie inaczej - tak samo jak polacy mają swoje. Wszystko w obiektywnym świetle, że nie ma lepszych gorszych narodów - przynajmniej ogólnikowo. Ty się dziwisz uwielbieniem putina w rosji, ja się też dziwie, ale tym samym dziwie się uwielbieniem kaczora w polsce.
Zresztą, przypomne i zacytuje co pisałem - strona 22.
szopenn pisze:Niestety tam to tak nie działa. Wiara w propagandę jest tam skuteczniejsza niż w Polsce. Przeciętny pisowiec dochodzi do faktów około 10 razy później, ale uwaga... jednak dochodzi - nie tyczy się to twardogłowych, którzy twierdzą że zielony ład to tusk i że to tusk sprowadzał zatęchłą kukurydzę.
O skuteczności też trudno mówić jeśli coś jest immanentne, na porządku dziennym. Musiałoby dojść do kanibalizmu, żeby chcieli zmienić ustrój - to się tam nie wydarzy - ten naród też jest trochę pod butem - jak polacy. No i zawsze wybierał "tyranów", ale nie głupków - głupków wybiera się tylko u nas. Lubią też co my, dostawać papkę o wielkości rosji - to im wystarczy zamiast pełnego brzucha. Kochają te swoje symbole, sierp i młot, stalin, gdzieniegdzie lenin i wielka rosija aż po bieguny. Identyko. Kaczorowi mani się żeby nowo narodzony polak nie znał nic innego, tylko pis, od maleńkości. Tam to już się stało dawno, u nas - nie wiem czy to wyjdzie - może to ciut świadczyć o naszej mentalnej wyższości, ale to też nie musi wcale jej oznaczać. Ot jako naród w jednym jesteśmy lepsi w drugim gorsi. W jednym tacy a w drugim nijacy.
To bardzo ważne, bo właśnie udowodniłeś, że w ogóle nie bierzesz pod uwagę czyichś argumentów i po kilku stronach tematów - nie wiem - wygląda na to, że liczysz na to, że ktoś zapomniał o czym pisał, lub publika będzie tylko i wyłącznie czytać "na bieżąco", żeby twoje było na wierzchu. To się nazywa syndrom czy tam przykre doświadczenia z rozmowy z jaśkiem
Cofnij się do 22 strony, ja jestem konsekwentny. Nigdzie nie napisałem, że jestem zachwycony rosją czy putinem - to ty mi to chcesz narzucic. Napisałem i dalej twierdze - daj mi dowody na to, że magazyny w rosji są puste.
Dodane 13 minuty 2 sekundy:
IMPULS3 pisze:Wystarczy usiaść z kalkulatorem i przemnożyć dzienne ilości wystrzałów i wyjdzie stan magazynów.
tak jesszcze... nawet wiem jak te kalkulacje wyglądają, zamiast owiec, impuls sobie przed snem policzy co innego.
Nie wiem czy impuls zauważasz - w twoim zachwycie nad polską, że to u nas ludzie się podzielili. Jasie i drzasie twierdzą, że te drony były wystrzelone przez unie.

I ty mówisz, że to rosja jest zła.