Aspire jak ustawić trajektorie


Autor tematu
mnetzimny
Czytelnik forum poziom 3 (min. 30)
Czytelnik forum poziom 3 (min. 30)
Posty w temacie: 22
Posty: 37
Rejestracja: 27 lis 2019, 21:57

Re: Aspire jak ustawić trajektorie

#41

Post napisał: mnetzimny » 09 paź 2020, 20:52

Witam
@lajosz mam prośbę, czy możesz mi podpowiedzieć (zdjęciami) jak w programie Artcam, ma być narysowany łuk w desce, oraz te rolki ??
Byłbym wdzięczny za pomoc.




lajosz
ELITA FORUM (min. 1000)
ELITA FORUM (min. 1000)
Posty w temacie: 8
Posty: 1513
Rejestracja: 13 sty 2009, 20:33
Lokalizacja: Ziębice

Re: Aspire jak ustawić trajektorie

#42

Post napisał: lajosz » 10 paź 2020, 11:53

mnetzimny pisze:
09 paź 2020, 20:52
czy możesz mi podpowiedzieć (zdjęciami) jak w programie Artcam, ma być narysowany łuk w desce, oraz te rolki ??
Przeczytaj to co napisałeś i spróbuj to zrozumieć.
Jak zrozumiesz, to napisz (najlepiej zdjęciami) o co Ci chodzi.


Autor tematu
mnetzimny
Czytelnik forum poziom 3 (min. 30)
Czytelnik forum poziom 3 (min. 30)
Posty w temacie: 22
Posty: 37
Rejestracja: 27 lis 2019, 21:57

Re: Aspire jak ustawić trajektorie

#43

Post napisał: mnetzimny » 10 paź 2020, 21:28

Obrazek

Chciałbym taki łuk uzyskać w programie Artcam.


lajosz
ELITA FORUM (min. 1000)
ELITA FORUM (min. 1000)
Posty w temacie: 8
Posty: 1513
Rejestracja: 13 sty 2009, 20:33
Lokalizacja: Ziębice

Re: Aspire jak ustawić trajektorie

#44

Post napisał: lajosz » 12 paź 2020, 19:26

Obrazek

Kolejne posty o Artcamie, proponuję umieszczać w dziale Artcam.

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Ogólne dyskusje na temat oprogramowania CAD/CAM”