Frezarka...od projektu do realizacji....
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 35
- Kontakt:
coś mi sie zdaje że to kasowanie luzu nie wiele daje, zwłaszcza przy masywnych obudowach, przykręconych do masywnej plyty montazowej, jakby te sprężyny były pomiedzy nakretkami kołnierzowymi i po regulacji zacisnieta nakretka do obudowy wtedy ma to sens, bo w tym przypadku ma to niby 4 spręzynami sciagac do siebie obudowy liniowo,
pytanie co z gwintami w płycie montazowej ?
[ Dodano: 2006-09-08, 09:36 ]
chomik mnie ubiegł
pytanie co z gwintami w płycie montazowej ?
[ Dodano: 2006-09-08, 09:36 ]
chomik mnie ubiegł
https://www.etsy.com/pl/shop/soltysdesign
-
Autor tematu - Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 201
- Kontakt:
są rowki:) inaczej nie miało by to sensu a po za tym skutecznie kasuje to luz ,zreszta wyjdzie to w użytkowaniu tej kombinacjibartuss1 pisze:do tej drugiej obudowy to otwory montazowe powiekszaleś czy są to rowki ?

Czlowiek z ideą jest uważany za wariata - aż do czasu gdy jego idea zwycieży. (Potem uznaje się go za bohatera i za pioniera danej dyscypliny.)
Pomogłem...
to nacisnij POMÓGŁ :]
Pomogłem...

-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 11
nie sciagaja tylko odpychaja od siebie
wiec luz sobie znika po odkreceniu jednej z obudow od stolu
proste, fajne i dziala
zuzycie nakretek - no pewnie jest, ale jak sie smaruje to sie dalej jedzie - wszyscy to znamy...
gmaro: jak zwykle podziekowal dobry czlowieku
upadly: jakas szansa na ten katalog? jesli nie to potrzeba cos srednicy wewnetrznej ciut powyzej 10mm i dlugosci chocby cm - dosc twarde - wlasnie do kasowania luzu na patencie skromniejszym niz u gmaro (bo na jednej sprezynie osadzonej bezposrednio miedzy dwoma nakretkami na srubie trapezowej) ale zawsze to lepsze niz nic
proste, fajne i dziala
zuzycie nakretek - no pewnie jest, ale jak sie smaruje to sie dalej jedzie - wszyscy to znamy...

gmaro: jak zwykle podziekowal dobry czlowieku
upadly: jakas szansa na ten katalog? jesli nie to potrzeba cos srednicy wewnetrznej ciut powyzej 10mm i dlugosci chocby cm - dosc twarde - wlasnie do kasowania luzu na patencie skromniejszym niz u gmaro (bo na jednej sprezynie osadzonej bezposrednio miedzy dwoma nakretkami na srubie trapezowej) ale zawsze to lepsze niz nic
-
Autor tematu - Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 201
- Kontakt:
jak dokladnie opiszesz co potrzebujesz to ci wyśle pare sztukcandle pisze:jesli nie to potrzeba cos srednicy wewnetrznej ciut powyzej 10mm i dlugosci chocby cm - dosc twarde - wlasnie do kasowania luzu na patencie skromniejszym niz u gmaro (bo na jednej sprezynie osadzonej bezposrednio miedzy dwoma nakretkami na srubie trapezowej) ale zawsze to lepsze niz nic

[ Dodano: 2006-09-08, 12:16 ]
tak, dokładnie to tak działa..candle pisze:nie sciagaja tylko odpychaja od siebie
proste, fajne i dziala

[ Dodano: 2006-09-08, 14:21 ]
trochę fotek...
[ Dodano: 2006-09-08, 14:24 ]
i foto tego który nadzoruje budowę oraz przebieg prac:) dogląda wszystkiego

[ Dodano: 2006-09-08, 14:40 ]
jeszcze filmik - podbudowa pod stół teowy chodzi lekko i bez oporów http://d.turboupload.com/d/965243/przejazd.wmv.html
- Załączniki
-
- kot.jpg (209.44 KiB) Przejrzano 3916 razy
-
- a5.jpg (164.32 KiB) Przejrzano 3936 razy
-
- a6.jpg (204.47 KiB) Przejrzano 3917 razy
-
- a2.jpg (170.21 KiB) Przejrzano 3921 razy
-
- a3.jpg (160.6 KiB) Przejrzano 3922 razy
-
- a4.jpg (242.22 KiB) Przejrzano 3936 razy
-
- a1.jpg (168 KiB) Przejrzano 3912 razy
Czlowiek z ideą jest uważany za wariata - aż do czasu gdy jego idea zwycieży. (Potem uznaje się go za bohatera i za pioniera danej dyscypliny.)
Pomogłem...
to nacisnij POMÓGŁ :]
Pomogłem...

-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 7
Mam pytanie czy ten fachowiec ma uprawnienia do nadzorowania tego typu prac ? Dyplomem jakiej uczelni sie legitymuje ?i foto tego który nadzoruje budowę oraz przebieg prac:) dogląda wszystkiego![]()

A na powaznie to maszyna super .
Ostatnio zmieniony 08 wrz 2006, 21:49 przez skoti, łącznie zmieniany 1 raz.
Moj chomik
http://chomikuj.pl/skotisobek
http://chomikuj.pl/skotisobek