UHU terminal
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 3
Ja też napisalem że kabel 1:1 i dziala. Mój kabel jest fabryczny , tylko wybralem taki żeńskimi wtykami i dziala bez żadnych kombinacji. Pisząc 1:1 mam na myśli kabel w którym nóżka nr 1 we wtyczce A polączona jest z nóżką nr 1 we wtyczce B, nóżka nr 2...............z nóżką nr 2 .............. itd.
Tagi:
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 4
- Kontakt:
Czy kolega sprawdzał miernikiem i jest tak jak na zdjęciu foto powyżej. Oczywiście jeśli ten kabel który jest na foto i ma zaznaczone piny 1 i 5 jest kablem 1:1 przynajmniej tak mi się wydaje bo jeśli tak to nie ma prawa działać nie te piny po prostu na płytce są wykorzystane co powinnypltmaxnc pisze:Ja też napisalem że kabel 1:1 i dziala. Mój kabel jest fabryczny , tylko wybralem taki żeńskimi wtykami i dziala bez żadnych kombinacji. Pisząc 1:1 mam na myśli kabel w którym nóżka nr 1 we wtyczce A polączona jest z nóżką nr 1 we wtyczce B, nóżka nr 2...............z nóżką nr 2 .............. itd.
Pozdrawiam
"Skąd mam wiedzieć co to jest ja to tylko zbudowałem"
www.serwotech.pl
www.serwotech.pl
-
- Kontakt:
W takim razie wrzucę opis portu rs
wg tego obrazka masa ma nr 5 a jeśli kabel jest 1:1 to masa w układzie jest podłączona do 1
czy tak?

wg tego obrazka masa ma nr 5 a jeśli kabel jest 1:1 to masa w układzie jest podłączona do 1
czy tak?
www.serwotech.pl
www.serwotech.pl
-
- Kontakt:
Nie
jak bym dostał męską to bym nie był w stanie jej wpiąć bo komputer ma wyjście męskie tak samo jak uhu więc musiał bym coś dolutowywać i kombinować
jak bym dostał męską to bym nie był w stanie jej wpiąć bo komputer ma wyjście męskie tak samo jak uhu więc musiał bym coś dolutowywać i kombinować
www.serwotech.pl
www.serwotech.pl