bt
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 9
I'm so sorry. Cześć. Jestem nowy.Natępnym razem przywitam się.
U
[ Dodano: 2009-02-18, 16:55 ]
Naprawdę potrzebu je tego rysunku. Jak postanowisz Mi pomóc To będę bardzo wdzięczny.
[ Dodano: 2009-02-18, 16:56 ]
Kombinowałem na wiele sposobów, ale żadnego rysunku prowadzący zajęcia nie chciał przyjąć
[ Dodano: 2009-02-18, 16:58 ]
Proszę, napiszesz jak można wrzucić rysunek, aby był widoczny na forum.
Dzieki
U
[ Dodano: 2009-02-18, 16:55 ]
Naprawdę potrzebu je tego rysunku. Jak postanowisz Mi pomóc To będę bardzo wdzięczny.
[ Dodano: 2009-02-18, 16:56 ]
Kombinowałem na wiele sposobów, ale żadnego rysunku prowadzący zajęcia nie chciał przyjąć
[ Dodano: 2009-02-18, 16:58 ]
Proszę, napiszesz jak można wrzucić rysunek, aby był widoczny na forum.
Dzieki
-
- Stały bywalec (min. 70)
- Posty w temacie: 4
moim zdaniem to musisz uzupełnić pozostałe dwa rzuty żeby móc otrzymać trzeci rzut.
czerwoną linią dorysowałem to czego brakuje na 1 rzucie i jak będzie to wyglądało w trzecim rzucie
[ Dodano: 2009-02-19, 18:04 ]
coś nie mogę dodać zdjęcia
zielonym narysowałem to co nie wiem jak ma wyglądać bo nie znam ile to ma wystawać w drugim rzucie
[ Dodano: 2009-02-19, 18:15 ]
tak według mnie powinna wygladać całość
czerwoną linią dorysowałem to czego brakuje na 1 rzucie i jak będzie to wyglądało w trzecim rzucie
[ Dodano: 2009-02-19, 18:04 ]
coś nie mogę dodać zdjęcia
zielonym narysowałem to co nie wiem jak ma wyglądać bo nie znam ile to ma wystawać w drugim rzucie
[ Dodano: 2009-02-19, 18:15 ]
tak według mnie powinna wygladać całość
- Załączniki
-
- wersja 2.JPG (6.97 KiB) Przejrzano 1331 razy
-
- wersja 1.JPG (6.46 KiB) Przejrzano 1336 razy
-
- Sympatyk forum poziom 1 (min. 40)
- Posty w temacie: 1
Niekoniecznie.kopciuch pisze:moim zdaniem to musisz uzupełnić pozostałe dwa rzuty żeby móc otrzymać trzeci rzut.
Chociaż fakt, że z tych dwóch pokazanych rzutów nie da się jednoznacznie wyznaczyć trzeciego, tym niemniej jest to możliwe bez dorysowywania czgokolwiek do dwóch pozostałych. W załączniku propozycja.
Niejednoznaczność dwóch podanych rzutów wynika z tego, iż nie jest nigdzie uwidoczniona głębokość kanałka, w związku z czym można w pewnym obszarze poruszać się dowolnie, co oczywiście dyskwalifikuje dwa przedstawione rzuty jako wytyczne do wykonania trzeciego... uff....

- Załączniki
-
- Część.pdf
- (64.86 KiB) Pobrany 301 razy
Uwielbiam wyprzedaże.Można za pół ceny kupić coś, czego normalnie nie wziąłbym za darmo.
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 2
- Kontakt:
rafi11a, albo coś źle przerysowałeś, albo trzeba zapytać wróżki...
jeżeli zielone linie na wersja 1.JPG są poprawne to i tak niewiadomo jak je interpretować. brakuje ci przekroju w rzucie z boku :]
idąc jednak drogą parapsychologii, to nieszczęśliwe wcięcie potraktował bym jako półokrąg.
jeżeli zielone linie na wersja 1.JPG są poprawne to i tak niewiadomo jak je interpretować. brakuje ci przekroju w rzucie z boku :]
w tym wypadku nie ma dowolności. trochę się tych rysunków na studiach robiło i nigdy nie miałem tak, że mogłem sobie dowolnie zinterpretować jakąś linię...Kombinowałem na wiele sposobów, ale żadnego rysunku prowadzący zajęcia nie chciał przyjąć
idąc jednak drogą parapsychologii, to nieszczęśliwe wcięcie potraktował bym jako półokrąg.
Pozdrawiam; Jarek