bt
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 4
Panu b_j dziekuję (punkt poszedł), mimo że doszedłem do tego wczesniej, a drugi Pan podał chyba złe rozwiązanie, gdyż przy takim rozwiazaniu w zadanych rzutach byłyby linie przerywane, więc proszę nie cwaniakować
ale punkcik poszedł za chęci. A resztę zadań zrobiłem i to jedno mnie przytrzymało a to dlatego że zasugerowałem sie że ten kwadrat mały to musi być otwór..
dziekuje i pozdrawiam!

dziekuje i pozdrawiam!
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 13
Linie przerywane byłyby tylko w tym rzucie który narysowałem i ten mały kwadratm_majda pisze:gdyż przy takim rozwiazaniu w zadanych rzutach byłyby linie przerywane, więc proszę nie cwaniakować
to może być "otwór"
ARGUS pisze:Jeśli w rzutach nie zaznacza się niewidocznych krawędzi to będzie to kwadrat
ale cieszę sie że kolega znalazł rozwiązanie

-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 4
Nie zgodzę się z tym- przy takim rozwiązaniu na zadanych rzutach byłyby linie niewidoczne, jesli wyobraźnia nie widzi to proszę skorzystać z programu cadowskiego 3D.ARGUS pisze:Linie przerywane byłyby tylko w tym rzucie który narysowałem i ten mały kwadratm_majda pisze:gdyż przy takim rozwiazaniu w zadanych rzutach byłyby linie przerywane, więc proszę nie cwaniakować
to może być "otwór"
I nie chodzi tu o uszczypliwe uwagi tylko po prostu o prawidłowość rozwiązania.
PS. Może się mylę, jeśli tak to proszę to udowodnic:)
Pozdrawiam
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 13
Więc tak jak napisałemm_majda pisze:Nie zgodzę się z tym- przy takim rozwiązaniu na zadanych rzutach byłyby linie niewidoczne,
i nie ma tu nic z nieprawidłowościARGUS pisze:Jeśli w rzutach nie zaznacza się niewidocznych krawędzi to będzie to kwadrat
Kolega wybrał inne rozwiązanie ale to nie znaczy że to jest nie prawidłowem_majda pisze:tylko po prostu o prawidłowość rozwiązania.
Nie widzę takiej potrzebym_majda pisze:Może się mylę, jeśli tak to proszę to udowodnic:)
pozdrawiam i wesołych świąt