Może przyczyną jest wspólna masa agregatu i komputera ? Jak to odseparować ?Dodam że przecinarkę załączam ręcznie tyle że tylko stoi obok plotera.

Połączenie darmowego programu MACH3 i chińskiej maszyny ...... Stary to brzmi ryzykownie.ARAS pisze:Witam wszystkich. Temat był już przerabiany ale do rzeczy.Mój problem polega na tym że po zapaleniu palnika plazmy program mach3 zawiesza się.Przecinarka made in china firma jasic cut 416 40A. Przewody od krokówek wymieniłem na ekrany i nic się nie zmieniło.
Może przyczyną jest wspólna masa agregatu i komputera ? Jak to odseparować ?Dodam że przecinarkę załączam ręcznie tyle że tylko stoi obok plotera.![]()
![]()
Romek CNC pisze:Połączenie darmowego programu MACH3 i chińskiej maszyny ...... Stary to brzmi ryzykownie.ARAS pisze:Witam wszystkich. Temat był już przerabiany ale do rzeczy.Mój problem polega na tym że po zapaleniu palnika plazmy program mach3 zawiesza się.Przecinarka made in china firma jasic cut 416 40A. Przewody od krokówek wymieniłem na ekrany i nic się nie zmieniło.
Może przyczyną jest wspólna masa agregatu i komputera ? Jak to odseparować ?Dodam że przecinarkę załączam ręcznie tyle że tylko stoi obok plotera.![]()
![]()
I pewno na silnikach krokowychDo odważnych świat należy.
Czy ta maszyna może mieć CE ?
Pozdrawiam