I co ulżyło ci? Jak coś się nie podoba, to nikt ci nie każe czytać moich tematów. Powrórzę raz jeszcze MOICH, to mój projekt, mój temat, moja relacja z budowy, więc będę w niej pisał ile chcę. Nikt cię o zdanie w tej kwestii nie pyta, więc z łaski swojej odpuść sobie, bo swoimi chamskimi docinkami tylko zaśmiecasz a napewno nie pomagasz - ani mnie ani nikomu innemu na tym forum, kto byćmoże ma podobny problem.WP Kamil pisze: ↑10 mar 2023, 15:14Autor się zarzekał że sterowanie jest tylko na 5V.
Schemat który wrzucił w innym wątku tasiemcu temu przeczył, a i fakt że podając 5V na wejście miał połowę obrotów z zakresu powinien też dać do myślenia.
Powtarzam gdzie mogę- nie brać nic na serio, ani nie powielać bzdur autora wątku.
Dodane 2 godziny 17 minuty 46 sekundy:
Tak na marginesie. Właśnie go otworzyłem. Nie ma tam niestety żadnych zworek. Słownie ani jednej. A przy okazji warto zwrócić uwagę na jakże finezyjną, dalekowschodnią myśl techniczną - jaką fajną, długą śrubkę chinczyk dał do pokrywki osłony przewodów. Aż się jej końcówka wyryła czubkiem na płytce PCB. Nawet jest zaznaczone ładnie kółeczkiem w samym środku miejsce wyznaczone na zrobienie zwarcia między trzema ścieżkami. Jeszcze kilka razy odkrecić przykręcić i falownik byłby do wymiany/naprawy. Czysty biznes. Szczęście że używalem tylko zewnetrznego panelu. No serio, o wszystkim pomyśleli... Tylko nie o zworkach

Dodane 38 minuty 17 sekundy:
Dodam że wyjąłem obie płytki żeby ktoś nie pomyślał że tylko te jedną małą.