Dodane 2 minuty 31 sekundy:
Zreztą szkoda mi swoich pracowników którzy musieli by szukać nowego pracodawcy ,trochę jestem do nich przywiązany i czuje się odpowiedzialny za nich i ich rodziny.
Nie da się niesprawnego akumulatora używać w samochodzie...
to pewnie było dawno temu wnioskując po marce auta ale czasami cuda się zdarzają nawet kościół się do nich przyznaje tyle że to nie jest norma niestety .tuxcnc pisze:Aczkolwiek znam taką historię, gdy znajomemu nie chciał kręcić rozrusznik w Fiacie 126p
pewnie wzruszył osad który robił zwarcie na dnie akumulatora i zadziałało ale czy to cud no może .tuxcnc pisze:Zapewne istnieje proste wyjaśnienie tego cudu
tuxcnc pisze:Nie da się niesprawnego akumulatora używać w samochodzie...
w porywach jest -5 stopni i już widzę na parkingu chaotyczne szukanie sąsiada żeby pomógł odpalić wychuchaną furę, a ja tam w swojej zmieniłem rozrusznik na nowy i teraz gdyby silnik ni chciał odpalić to na rozruszniku pojadę ,tyle że odpala od dotyku a już pawie myślałem o zmianie akumulatora.IMPULS3 pisze:Idzie zima, zobaczysz sporo takich
tristar0 pisze:tyle że odpala od dotyku a już pawie myślałem o zmianie akumulatora.
Jak się jeszcze nie zmienily to prawdopodobnie się zmienia po nowym roku. Nawet szarpanie siecią wtedy nie będzie przeszkadzało…