Remont WS 15
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 1
Re: Remont WS 15
Ja bym to zalał żywicą epoksydową z dodatkiem odrobiny cementu. Formę można zrobić najprościej z plasteliny. Dla wzmocnienia nadlewu, zrobić wcześniej otwory, nagwintować i wkręcić ze dwie śrubki M3 lub M4 - co się zmieści.
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 3
Rybiarz pisze:Zeszlifować dremelem ostre krawędzie i zapomnieć
tak jak kolega radzi.
najskuteczniejsze są proste rozwiązania.
Nie negocjuje na rozsądnych warunkach z ludźmi, którzy zamierzają mnie pozbawić prawa do rozsądku.
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 32
Też to chciałem zasugerować. W mojej WSce miałem bakelitowe, powyszczerbiane jak cholera i jakoś to nie przeszkadzało w normalnej robocie.
Tylko przy przekładaniu paska wqrwiało.
Tylko przy przekładaniu paska wqrwiało.
czilałt...
-
- Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
- Posty w temacie: 14
Panowie, chciałem zapytać o kliny w tulei zabieraka. Czy kliny powinny być zaklepane w tulei tak aby siedziały mocno i samoistnie nie wypadały czy wystarczy je włożyć?
Powiedzcie mi tez proszę bo jak widzę że za dwa kliny z przesyłką będę musiał wydać 50zł to aż mnie portfel boli. Czy dorobienie z gwoździa lub stali konstrukcyjnej to aż tak zły pomysł? Czym ryzykuję?
Powiedzcie mi tez proszę bo jak widzę że za dwa kliny z przesyłką będę musiał wydać 50zł to aż mnie portfel boli. Czy dorobienie z gwoździa lub stali konstrukcyjnej to aż tak zły pomysł? Czym ryzykuję?