Jeśli to tak traktujesz to ja już dziękuję

A różnicę w gładkości powierzchni i spływie wióra widzę zdecydowaną.
Jeśli to tak traktujesz to ja już dziękuję
Na tym ruszyło choć musiałem maszynę na 64 bit przestawić bo się VB krzaczył po instalacji. Ale działa wszystko i to nawet całkiem żwawo. Dzięki i plusik poleciałszary11 pisze: ↑11 lis 2019, 11:48Ja korzystam z tego: http://www.linuxcnc.org/testing-stretch-rtpreempt/ gotowy obraz, z wersji "linuxcnc-stretch-uspace-i386-r13"
Życzę Ci kolego wiele zaradności i odkrywania co raz to nowych rebusów. Na koniec jak już odkryjesz i stracisz kilka godzin / dni życia które nigdy już nie wrócą polecam co lubisz / co musisz. Albo szklaneczka whisky albo kropelki walerianowe. Powodzonka.
No nie, nie mogę się powstrzymać - trudno polubić coś , z czego się nie umie korzystać .
kamar pisze:A różnicę w gładkości powierzchni i spływie wióra widzę zdecydowaną.
kamar pisze:Pomijam już nawigacje czy mapy ,
kamar pisze: Na manualach tez możesz flamastrem przemalować tabelki bo przecie stałej prędkosci skrawania nie masz.
Gdybym miał enkodery na wrzecionach, to na pewno. Miedzy "tragicznie" a "gorzej" to jest przepaść. Twoje małpy. I dość już o tym, bo to przedszkole.