Tych przepychanek ,kto wie lepiej albo kto jest cwańszy w rozmowie .
Dodane 17 minuty 12 sekundy:
No tak .....IMPULS3 pisze: ↑13 lis 2018, 21:57logopeda pisze:kwarc.. Ty zadajesz pytania na które sam odpowiadasz.. wszystko z Tobą w porządku?
Nie pisz tak do niego bo też zostaniesz wrogiem publicznym nr.2 -zaraz po mnie.![]()
Odnoszę wrażenie że Kwarc chce sam z sobą pogadać na forum (ewentualnie z jakimś adoratorem) a jak ktoś mu zwróci na cokolwiek uwagę a co gorsza ma odmienne zdanie to jest wróg.![]()
Ciebie nie uważam za wroga ,w znaczeniu że ty mnie nienawidzisz itp.
Widze to w kategoriach posiadania innego zdania i łapania userów za kuper jak sie troche potkną .
Nie interesuje ciebie prawda tylko bardziej styl i przynależność do jakiejś grupy .
Bazujesz nie na wartościowych wypowiedziach userów lecz szukasz w nich gorszych chwil i to ciebie nakreca
Masz taką tendencje .No i oczywiście jesteś nieomylny !!!!
A że nie znasz sie to nieważne .

Natomiast jA JESTEM TWOIM PRZECIWIENSTWEM , ZNAM SIE .Myle sie . Czasem pisze jakieś bzdury !
Nie dbam o budowanie jakiś znajomości ,koalicji ......itp.
Ale w wieszości tematów na jakie sie wypowiadam mam do tego wiedze .
Dodane 17 minuty 13 sekundy:
ja jestem tylko człowiekiem ,mam prawo jednego dnia napisać coś mądrego a pod tym dopisać coś głupiego i nie widze w tym problemu jeśli nie łamie ogólnych zasad wypowiedzi na forum .Wiem że żaden z tych co sie tak starają pisza zawsze mądrze i sensem w rzeczywistości są inni .Po prostu to wiem.Ideałów niema
Dodane 24 minuty 43 sekundy:
IMPULS3 - weżno zapodaj jakiś ciekawy schemat dobrego wzmacniacza ,ale wiesz ,nie jakiejś firmy bogatej .
Jakiś niszowy a dobry ,no dawaj , nie bój sie ....To napisałem aby nawrócić towarzystwo na temat ....-------------------
Z zupełnie drugiej strony ,czytam czasem co wcześniej napisałem ....I
Przepraszam wszystkich czytelników i piszących w tym temacie za pewne zwroty słowne ,z potocznej mowy które można odebrać jako niestosowne ,zbyt mocne .....Moim celem zastosowania takich wypowiedzi nie było
nigdy dokuczenie komukolwiek .....Wręcz przeciwnie zmotywowanie rozmówcy oraz pokazanie iż rozmawia z człowiekiem a nie jakimś grzecznie zaprogramowanym na kłamstwa automatem .
Dodane 21 minuty 45 sekundy:
Tak wiec ,żeby temat nie rozwodnił sie w kwestii prądów Leda czy innej diody choć ciekawa kwestia ,to ...
czekam na schemat wzmacniacza od kolegi (moge napisać kolegi?Bo czuje sie już zżyty ) IMPULS3 .....Dotyczy to też innych ....
Dodane 11 minuty 42 sekundy:
IMPULS3 ,moge nazywać ciebie moim kolegą ?Bo już tyle sie nasprzeczaliśmy ......Mój osobisty wróg .....To łączy ...
Dodane 58 minuty 16 sekundy:
nadal czekam na jakiś ciekawy schemat wzmacniacza od mojego kolegi IMPULS3 ...
Dodane 10 minuty 17 sekundy:
gDYBY JUŻ SIE OKAZAŁO ze pozbyliśmy sie nawiedzonych miłośnikow monitorów studyjnych oraz innych bredzcych w temacie to może naszlaby chwila na sensowne treści .......
Dodane 12 minuty 8 sekundy:
sorki do tej pory bylem tolerancyny ,myslalem sobie że np. typ piszacy o monitorach studyjnych powinien znac sie na brzmieniu muzyki ale ......to upadło .....typ niezna sie ani na brzmieniu aniu na realizacji .....
Zna sie jedynie na cytowaniu aplikacji ......
do tego inne oszolomy co sie wypowiadają nie mając żadnych podstaw poza wydaje im sie .....
Koniec .....albo konkrety albo nazwe was oszołomami forumowymi .
Koniec śmiecenia w tym temacie ......