Fakt Kwarc ma niezłe jazdy w tym co pisze, ale można przymknąć oko bo zna się na muzie i różnych innych rzeczach.
Mnie to martwi że po usłyszeniu tekstu utworu "zacznę od zbiorowego gwałtu pedofili, niech sk***ysyny poczują jak to boli" nazwał go faszystowskim
No to teraz kwarc jeszcze powiedz że ten utwór (słaby muzycznie) jest faszystowski. To faktycznie przestajemy się odzywać do siebie
Te dwa pierwsze kawałki od Alvar4 fajne, chociaż znane to ich teksty poprawiły mi humor.
Dla Ciebie Alvar4 taki kawałeczek punkowy, i niech ktoś spróbuje powiedzieć że faszystowski to mu powiem że miał dziadka w wermacht-cie hehehe.
Jakbym się tak przejmował tekstami w muzyce to bym wcale nie słuchał.
Możecie okreslać to jako moje jazdy .
Ja nie znosze w jakiekolwiek formie idealizowania tego co robili Niemcy w 2 wojnie światowej .
Jasne ? Dla mnie to świństwo jest że ktoś szuka w tym Niemieckim szambie z tamtego okresu czegokolwiek co warto zaprezetować na forum .
I stanowczo pisze Temu NIE!
Nie dawajcie nigdy tu treści o takim wydzwięku ......
Może nie rozumiecie tego ?Dlaczego.
Ja nie zgadzam sie na to aby w tym temacie ktokolwiek zamieszczał materiały gloryfikujące Niemiecką Faszystowską Armie dzialającą podczas 2 wojny światowej .
Prosze was wszystkich o uszanowanie tego .....
A kto tego nie rozumie tej wypowiedzi wydać nie doświadczył grozy wojny ........
Dodane 8 minuty 35 sekundy:
================
Z innej strony zapytam was .Kto podniesie lapke i wesprze jako swoje te krwiożercze i zbrodnicze ideologie ?
No dawać odważnie lapki!!!!!
-------------------
No Ja napewno nie dam swojej.....
-------------------------------
zastanówcie sie oco w tym chodzi ? Kto chce żyć w pokoju a kto chce zniewalać innych , podbijać ........
i na koniec drobnostka kto wywołał dwie najbardziej zabójcze wojny naszych czasów ? Kto?
===================
Kto?????????. Może Amerykanie ? Nie ? Chinczycy ? nie ,Ruscy ? Nie , wiec Kto?
Wiec KTO!!!!?????
Dodane 8 minuty 38 sekundy:
A PS ,wielkie PS ....Napewno nIE ŻYDZI !!!!!!
Dodane 3 minuty 38 sekundy:
'''''''''''
Nie zamieszczajcie tu materialów gloryfikujących 3 rzesze ,jasne ?!
Dodane 4 minuty 9 sekundy:
---------------------------
Pisze tu o wolnosci wypowiedzi w kwestiach muzycznych , Można dawać muze od diskopolo po dzieła muzy klasycznej ,ale niema tu zgody na jakiekolwiek propagowanie zwyrodniałych treści.
Dodane 8 minuty 35 sekundy:
=============
A poza tym to myślcie sobie co chcecie Dla części osób moge być wariatem który nawołuje ludzi do pokoju i odrzucenia checi zniewalania innych .....
Dodane 20 minuty 37 sekundy:
--------------------------------
jestem założycielem tego tematu i osobiście dbam o to aby ten temat pozostał czysty od jakiś wstrętnych treści .Ktoś tego nie rozumie?
Dodane 3 minuty 36 sekundy:
Ktoś jasno napisze iż nie mam racji? to pisać !!!!!
Dodane 3 minuty 50 sekundy:
Niebiesko Czarni, Helena Majdaniec - Przyjdź w taką noc, 1965
Dodane 7 minuty 14 sekundy:
================================
strikexp - nigdy wiecej nie rób tego co zrobiłeś .
====================================
Dodane 7 minuty 25 sekundy:
--------------------------
Zajefajny stary numer , o czym myśleli wtedy po wojnie nasi dziadkowie albo ojcowie ?
o tym samym co dziś myślymy .O tym żeby zapoznać fajną dziewczyne albo odwrotnie fajnego faceta i spedzić z nim z nią wieczór ......
Dodane 4 minuty 24 sekundy:
kLASYKA ....
tA to jest klasyka .......cokolwiek ktoś sobie mysli to jest klasyka ....
Dodane 7 minuty 16 sekundy:
Alvar4 - widzisz ze Ja niemam wladzy zeby zamknac temat ,niemoge tego zrobic . a zrobilbym to ...
Co moge ? moge jedynie bronic tego miejsca albo zrezygnować ..........
A ty jak dla mnie jesteś jednym z setki ludzi o nieustaLONEj osobowosci ....
muza srednia ,postawa typowa srednia ....
Dodane 14 minuty 47 sekundy:
=================
otwieram oficjalny koniec tego tematu ........
zastanówcie sie oco w tym chodzi ? Kto chce żyć w pokoju a kto chce zniewalać innych , podbijać ........
i na koniec drobnostka kto wywołał dwie najbardziej zabójcze wojny naszych czasów ? Kto?
===================
Kto?????????. Może Amerykanie ? Nie ? Chinczycy ? nie ,Ruscy ? Nie , wiec Kto?
Wiec KTO!!!!?????
Na pewno nie Niemcy, bo przy wojnach toczących się w Azji to I WŚ była jedynie piaskownicą. Zresztą druga wojna światowa też nie była zbyt krwawa w takim zestawieniu.
Dodane 3 minuty 38 sekundy:
tu ,teraz szczególny człowiek ,wyjątkowy .....Typ mega wrażliwy ,zapłacił za swoją wrażliwość najwyższą cene ,cene własnego życia ......sluchając tego i znając koniec nasuwa mi sie analogia do wielu wspaniałych twórców muzyki Morison, Hedriks ,Joplin....
Mialem juz olać to miejsce ale ......zabardzo kocham muzyke ......
Kocham muzyke bardziej niż elektronike i mechanike i reszte przemnożoną przez siebie .....
Mieliśmy wielkich artystów ......niewielu....
Jeden z nich ...
Dodane 16 minuty 36 sekundy:
Ja wiem że nigdzie nikt wam nie napisał że to był wielki artysta .........Sorki , ja mam w sobie to że pisze ....to był wielki artysta ...
Dodane 6 minuty 11 sekundy:
90procent ,nawet ci co zawodowo zajmują siem muzyka nie umieją rozróżnić kiczu od sztuki .....
Dodane 3 minuty 48 sekundy:
Azyl P - Chyba Umiebezpieczny ram ....zespoł zakopany jako zbyt niebezpieczny .....
jesli siem powtarzam ,mam to wdupie ....
p-------------------------------------------
zawsze i wszedzie na każdym forum zaprezentuje ten numer jako numer który cenie ,kocham i tak dalej
dlaczego ? bo tu jest siła twórcza ,siła spostrzegawczości oraz siła prawdy .........
Ponadto muzycznie numer jest OK ...absolutnie najlepszy numer diskopolo wszech czasów ....
90procent ,nawet ci co zawodowo zajmują siem muzyka nie umieją rozróżnić kiczu od sztuki .....
Przecież z gustami się nie dyskutuje każdemu to co woli.
Ale za Vivaldiego na gitarę to masz w ucho, już drugi dzień łażą za mną te klimaty
jesli kochasz muzyke zapraszam do dyskusji , jesli tylko mnie nie lubisz to spadaj .....
Dodane 3 minuty 20 sekundy:
sorki rdarek że tak odpisuje ...sam musisz ocenić ....
Dodane 1 minuta 58 sekundy:
Ja Kwarc niechce nikogo sciągać do tego tematu .....Bardziej korci mi napisać ,sp***dalać z tąd !!!!!
Dodane 4 minuty 36 sekundy:
Dodane 5 minuty 23 sekundy:
rdarek- wybacz , nie mam teraz weny na konkretne rozmowy a ty wypowiedziales sie konkretnie ...moŻe za kilka dni ...
teraz odlatuje w muze ......
Dodane 10 minuty 49 sekundy:
A w d...... znawcom .......
To jest muzyka ......
Nie pasuje ,spadać ....
Dodane 3 minuty 23 sekundy:
a skad ta wszechstronność ? a z du** .....
Dodane 3 minuty 59 sekundy:
dlaczego Zenek jest mistrzem ,ano dlatego
Dodane 8 minuty 16 sekundy:
dlaczego Moody Blues są mistrzami ? z tego samego powodu co Zenek .....
Dodane 48 sekundy:
z dokladnie tego samego powodu .........