jeśli wywołujesz mnie do tablicy abym coś ocenił co zapodaleś a potem ,po mojej odpowiedzi jest cisza a zapodajesz coś jakby tamtego tematu nie było to wybacz ale nie mamy oczym gadać ,jasne ,koleżko forumowy?
Znaczy muze jak najbardziej możesz dawać albo spaxdac na inny temat ....ale zapomnij o Mnie .
odpowiedz typu -sorki , miałem sraczke i nie mogłem -wsadz sobie w du** !!!!!!!
Dodane 15 minuty 35 sekundy:
Typie , masz ten gust w sobie .......
pisząc, nigdy nie daj sie nabrać na sztuczki typu "ośmiejemy go"
No i tyle

Dodane 1 minuta :
=============
natomast ja wpadam w swoje klimaty.....
Dodane 13 minuty 47 sekundy:
czyli ide po flaszke .........bo kurde zajebaem taki nowy program do maszyny ze moge se pozwolic na 1000 flaszek ,znaczy napisalem taki program co daje tyle zysku ze nie przepije tego

i tego też wam życze .......
Dodane 1 minuta 46 sekundy:
----------------
ta życze wszystkim satyswakcji z pracy ,rzetelności , i sukcesu.........i nieustępliwości .......
Dodane 22 minuty 51 sekundy:
Karolina Czarnecka - Hera koka hasz LSD
na serio o polskiej muzie artystycznej ,to jest absolutny TOP ........
Dodane 10 minuty 32 sekundy:
a ...sprawdzalem i wychodzi na to iż Smierdzacy marxistowski Kuba nie zwabil jej w swoją pajeczyne .....
Dodane 1 minuta 49 sekundy:
Ps .marxizm , ideologia która dała podstawy do najwiekszych mordów wspólczesnego świata .....
Dodane 2 minuty 12 sekundy:
Dodane 10 minuty 17 sekundy:
Mineło sporo lat od najwiekszych wojen ale marksistom jest mało ,Za nic mają indywidualnego człowieka i jego życie ....czym jest Marxizm ? napewno nie jest spokojnym życiem ludzi ,jest jedynie ideologią zapanowania ,jest ideologią zawladniecia wladzy ,dokladnie tym jest ....
Dodane 8 minuty 53 sekundy:
Co do karoliny czarneckiej .......byla zbyt niebezpieczna aby robic krajowa kariere ....
Dodane 6 minuty 43 sekundy:
zresztą podobnie jak kiedyś spotkało to zespól Azyl P ......
zespól z absolutnie niewiarygodnym potencjałem ,ale trzeba było zabić wolność wypowiedzi ......i Azyl P musiał zginąć ......
Dodane 1 minuta 19 sekundy:
zamaist Azyl P mieliśmy ćpuny z ledy punk ......
Dodane 3 minuty 53 sekundy:
Możecie nazwać mnie wariatem....

Dodane 8 minuty 7 sekundy:
dla mnie najpelsza nasza Poska kapela rockowa .....
ktoś siem nie zgadza ?
Dodane 4 minuty 9 sekundy:
perfekt czy oddzial zamkniety ,dobre ale przy nich byli słabi.........LP pomijam bo to szmaty...
Dodane 2 minuty 45 sekundy:
możecie mnie spalić na stosie ale kocham to.........
to jest nasza super muza .....i do tego na 100% autentyczna ......\
Dodane 2 minuty 11 sekundy:
A sorki ,przepraszam za to że znam sie na muzie

Dodane 6 minuty 19 sekundy:
PS znam sie też na elektronice i tym podobnych sprawach i co ,mam sie tego wstydzić ? Nigdy!!!