p.s. Gdzie są teraz (gdzie je można odczytać proszę o link ) określone zasady edycji i czy są one ostateczne?

I co oznaczają takie trójkąty z wykrzyknikami?
te trójkąty z wykrzynikami to są ikony PW, pisząc nową wiadomość możesz sobie wybrać ikonepioterek pisze: ↑08 lis 2018, 06:50Panowie i Panie, ustanowiliście pewne dla mnie niejasne zasady edytowania postu, ale dlaczego one obowiązują w prywatnych wiadomościach? Dlaczego nie mogę edytować prywatnej wiadomości która jest w oczekujących na odbiór? Napisana wczoraj i nie jest do ruszenia!
p.s. Gdzie są teraz (gdzie je można odczytać proszę o link ) określone zasady edycji i czy są one ostateczne?
I co oznaczają takie trójkąty z wykrzyknikami?
pioterek pisze:Czyli to jest nic nie znaczący znak graficzny, no tak "ikona PW"
I co z tymi miniaturkami, to była dobra funkcja.chaos pisze: rc36 pisze:
Będą miniaturki sprzedawanych towarów w dziale giełda, tak jak było kiedyś?
Będą już niedługo. Pracujemy nad tym.
1. Tak, autor ma możliwość usunięcia wiadomościpioterek pisze: ↑28 lis 2018, 16:18Gdzie mogę zobaczyć we wysłanych prywatnych wiadomościach kiedy i o której godzinie wiadomość dotarła do adresata i czy została przeczytana czyli otwarta.
Dlaczego mam w odebranych wiadomościach wiadomość której nie mogę przeczytać? - jest jedynie napisane, że wiadomość została usunięta przez autora? A więc dlaczego Autor ma możliwość usuwania wiadomości z mojej skrzynki? A może nabluzgał coś i wypadało by otym powiadomić Administratora?