Jaki cad
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 9
Nijak nie sprawdzają. Po prostu w cywilizowanym świecie student/nauczyciel/szkoła korzysta z wersji studenckiej, startup z wersji startup a firmy kupują licencje po sprawdzeniu programu wersją próbną 30-to dniową. No ale nam do tego świata daleko.
Sprawdza czasami US, jak robi kontrolę skarbową, jakie jest używane oprogramowanie i jakie są licencje, ważność opłat itp.
Mi po skończeniu studiów cos "odwaliło" i nie używam żadnych piratów. Albo używam jakiegoś darmowego a jak nie ma albo mi nie pasuje to płacę. Dlatego jak zajarałem się tym fjużynem to od razu sprawdziłem co tam w licencji piszczy no i jak dla mnie to jest jeden rok za darmo a później trzeba płacić za niego okresowo całkiem spore pieniądze.
Na moje potrzeby wystarczy FreeCAD chociaż to bida w porównaniu z Fusion.
Sprawdza czasami US, jak robi kontrolę skarbową, jakie jest używane oprogramowanie i jakie są licencje, ważność opłat itp.
Mi po skończeniu studiów cos "odwaliło" i nie używam żadnych piratów. Albo używam jakiegoś darmowego a jak nie ma albo mi nie pasuje to płacę. Dlatego jak zajarałem się tym fjużynem to od razu sprawdziłem co tam w licencji piszczy no i jak dla mnie to jest jeden rok za darmo a później trzeba płacić za niego okresowo całkiem spore pieniądze.
Na moje potrzeby wystarczy FreeCAD chociaż to bida w porównaniu z Fusion.
czilałt...
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 9
Ups, sorry. Wczoraj widziałem jakieś dziwne ceny. jakieś 7 stów miesięcznie i ponad 8 tysi rocznie. Teraz tego nie mogę znaleźć.
No to zmienia postać na poleżeć. Zaczynam się w takim razie uczyć fjużyna
[ Dodano: 2017-09-17, 06:54 ]
A tak poza tym to normalni ludzie śpią o tej porze w niedzielę
No to zmienia postać na poleżeć. Zaczynam się w takim razie uczyć fjużyna

[ Dodano: 2017-09-17, 06:54 ]
A tak poza tym to normalni ludzie śpią o tej porze w niedzielę

czilałt...