imak szybkozmienny
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 11
Nutek w porównaniu z tym imaczkiem to przemysłowa obrabiarka ...w nutku jest jakies 8x wiekszy imak i duzo wieksze noze
taki amelinowy imaczek 40x40mm na noze max 8x8 to raczej pasował by do takiego serdelka

Od Lukasza macie masywny kawał stali narzędziowej i 7 uchytów tez ze stali jakosciowej za 100 dolców i groszami do tego MADE IN POLAND... a wy szukacie jakies chinski szajs za ta sama kase

taki amelinowy imaczek 40x40mm na noze max 8x8 to raczej pasował by do takiego serdelka

Od Lukasza macie masywny kawał stali narzędziowej i 7 uchytów tez ze stali jakosciowej za 100 dolców i groszami do tego MADE IN POLAND... a wy szukacie jakies chinski szajs za ta sama kase

-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 1
Miałem ten śmieszny imak aluminiowy za niecałe 50$ i mam imak od kolegi Łukasza i naprawdę nie ma co porównywać. Ten z ali to maks do chińskiej tokarki 300. Za 500zł dostajemy świetny imak polskiej produkcji w niższej cenie niż ściąganie z ali i liczenie na fuks czy UC nie doliczy nam jeszcze kosztów GIFTu
.

-
- Sympatyk forum poziom 1 (min. 40)
- Posty w temacie: 3
Miałem ten imak, wykonany z aluminium , po 2 tygodniach już gwinty sie zerwały.McGali pisze:Dla niecierpliwych na AliExpress w granicach 50$ z przesyłkąadam Fx pisze:bardzo ładny .. może i ja kiedyś taki sobie zrobię fajnie by było
Po pół roku sie nie nadawał do użytku. Ten imak nadaje się dla kogoś kto używa tokarkę raz na jakiś czas.
Oczywiście to jest moja opinia.
Po tym bublu zrobiłem sobie Imak swój ze stali który sie sprawdza i ktoś kto kupił ode mnie jakoś nie narzekał.