czas na grzmota
-
Autor tematu - Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 148
- Kontakt:
no w tej maszynce swojego nie podaczałem bo akurat bylo linuxowo, pospieszyli my sie troche, chociaz w swoim tez lina mam na drugiej partycji,
tak czy siak problemy mechaniczne i elektroniczne samej elektroniki bym raczej negował, boi np elektronicznie przy najwiekszym podziale kroku masyna owszem jedzie z niby mniejszymi przeskokami ale jednak te przeskoki są, zastanaiwa mnie jak ten port skonfirhuropwac i czy da sie czy zwyczajnie komp sie do tego nie ndaje, no ale to juz drugi komp z nowszym biosem od dela
tak czy siak problemy mechaniczne i elektroniczne samej elektroniki bym raczej negował, boi np elektronicznie przy najwiekszym podziale kroku masyna owszem jedzie z niby mniejszymi przeskokami ale jednak te przeskoki są, zastanaiwa mnie jak ten port skonfirhuropwac i czy da sie czy zwyczajnie komp sie do tego nie ndaje, no ale to juz drugi komp z nowszym biosem od dela
https://www.etsy.com/pl/shop/soltysdesign
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 36
Wszystko się zgadza, tylko że ja również mam w tej chwili 3 maszyny pod linuxem na starym Dellu i dwie na HP i działa perfekcyjnie. Wszystko przez port LPT i wszystkie sterowania od Marka i bez problemów przy uruchamianiu. I aby nie było że coś tam jest kombinowane to asem z informatyki nie jestem i konfigurację robię podstawową.dragon44 pisze:Już kiedyś się z kimś o to sprzeczałem na forum... Budujecie maszyny za kilkadziesiąt tysięcy, a żal Wam pięć stów na komputer i pakujecie dziesięcioletnie komputery do maszyn... Przecież dzienny przestój maszyny kosztuje więcej niż ten zasrany komputer...