Zuch 1 mały remont
-
Autor tematu - Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 14
To już Twoja decyzja, jak potrzeba Ci coś na teraz a budżet mały to kupuj chińczyka, najwyżej sprzedasz jak będzie kasa na coś większego.bhejduk pisze:Brak mi przekonania do produktów chińskich, jest też maktek w podobnej cenie, szczerze nie wiem co z tym zrobić, albo odkładać i kupić coś większego lepszego.
-
- Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
- Posty w temacie: 11
http://olx.pl/oferta/tokarka-vario-lux- ... 7e4f42defe Co o tej myślicie?
Od kolegi maggot dostałem propozycję kompletnego zucha, ze szczękami itp, sprawnego za 1400 zł.
Od kolegi maggot dostałem propozycję kompletnego zucha, ze szczękami itp, sprawnego za 1400 zł.
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 6
Na 3 stronie jest zdjęcie i opis jak to zrobić. Jeszcze raz - odkręcić ostatnią śrubę i wyjąć oba koła z łożyskowaniem (to ta tuleja na lewo od dużego koła zębatego). Przy składaniu trzeba tuleję wsunąć tak, żeby otwór na oliwienie znalazł się w górnym położeniu zapewniając przelot od otworu w mocowaniu do osi kół zębatych.LuiOpole pisze: Wracajac do remontu mojego dalej nie rozebralem ten sruby od napedu posowu z jednej strony zakonczona jest takim kolnierzem zd nie wyjdzie przez prowadnice z drugiej jest to podwojne kolo zebate. Jak sciagnac to kolo ?
Przy okazji prośba o staranniejszą pisownię i interpunkcję. Jest nad ramką "Sprawdź pisownię" i warto z tego korzystać. Jak zaczniemy tak odpowiadać jak kolega pyta, to trudno będzie się porozumieć.