Frezarka 6P82 modernizacja cnc
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 1
Ruscy budowali wiele tokarek w dwóch wersjach, normalnej i z powiększoną średnicą obróbki. Ta druga nie różni się absolutnie niczym od pierwszej poza własnie większą średnicą obrabianą.(no oczywiścei sam wrzecinnik i konik musza być nieco większe).
Mamy więc na przykład tokarkę ik62(normalną) i ik625 (z powiększoną średnicą obróbki) Może we frezarkach podobne rzeczy czynili
Mamy więc na przykład tokarkę ik62(normalną) i ik625 (z powiększoną średnicą obróbki) Może we frezarkach podobne rzeczy czynili
-
Autor tematu - Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 75
Tylko z tego założenia w Kamara frezerce powinien byc większy rozstaw bo jeśli się nie mylę ma on model 6p83r.
Na razie ori glowica odeszla na bok bo nie mam czasu podjechać i zawieść jej do Bardzo Dobrego Człowieka który powiedział ze mi z nia pomoże:D
Chodzi jeszcze po móżdżku elektrowrzeciono na górnej belce tak jak ma to Impuls i Kamar. Ale jak sie trafi jakiś większy support od tokarki (pod elektrowrzeciono) to pewnie go zamontuje.
Na razie ori glowica odeszla na bok bo nie mam czasu podjechać i zawieść jej do Bardzo Dobrego Człowieka który powiedział ze mi z nia pomoże:D
Chodzi jeszcze po móżdżku elektrowrzeciono na górnej belce tak jak ma to Impuls i Kamar. Ale jak sie trafi jakiś większy support od tokarki (pod elektrowrzeciono) to pewnie go zamontuje.
-
Autor tematu - Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 75
Znaczy się ze jak Ci nie potrzebne już jest to będąc u Ciebie je zachachmęcę, albo powiedz gdzie je zezłomujesz:DIMPULS3 pisze:U mnie wyleci i awansuje jako pomocnicze. Mówiąc wprost przez nie marnuje mi się tylko frezarka...jarucki pisze: elektrowrzeciono na górnej belce tak jak ma to Impuls i Kamar.
Qrcze jakoś grypa rozlozyla domowników przez co nie mogę sie ruszyć do Ciebie

Ale przez.to ....

I tera najlepsze os Z przestala gadać:D przełożenie 1:2 i strajk jutro zrobię 1:3 ciekawe czy cos sie zmieni.