spotkałem rozważania nad wykorzystaniem 3842 w roli kontrolera zasilacza EDM;)251mz pisze:Do złudzenie przypomina działanie przetwornicy impulsowej
np. http://iaesjournal.com/online/index.php ... w/6680/PDF
spotkałem rozważania nad wykorzystaniem 3842 w roli kontrolera zasilacza EDM;)251mz pisze:Do złudzenie przypomina działanie przetwornicy impulsowej
imponującekamar pisze: dla miłośników starych szaf.
I słusznie, dopiero wtedy będzie pełne wykorzystanie i drutówki. Jedno przebije a drugie potnie... Oj Panie Kamar, kusisz Pan tą przeróbką, oj kusisz.kamar pisze:zastanawiam się nad zostawieniem możliwości usunięcia przysłowiowego, złamanego gwintownika czy wybicia dziurki w twardym.
A ktoś tu w tym temacie albo w tej wgłebnej wspominał o serwisie jak dobrze pamiętam.I jeszcze jedno - Może ktoś zna jakiś serwis zdolny przejrzeć generator tego złoma ?
Obdzwonilem dziś wszystkich jakich znalazłem i bez efektu. Każdy gieroj w najnowszych produkcjachIMPULS3 pisze: A ktoś tu w tym temacie albo w tej wgłebnej wspominał o serwisie jak dobrze pamiętam.
Dziś już nie wiem jak można żyć bez drutówkiIMPULS3 pisze:. Oj Panie Kamar, kusisz Pan tą przeróbką, oj kusisz.![]()
.
Oczywiście nie wytrzymałemkamar pisze:Po niedzieli sprawdzimy.