http://www.okazje.info.pl/szukaj/do-wyb ... /ceny.htmlpeezeet pisze:Ale już cena...... a gdzie jeszcze tulejki?
WABECO D4000 konfiguracja osprzętu przed zamupem maszynki
-
Autor tematu - Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 42
No tak ale jeszcze jakiś pierścień będzie potrzebny do wrzeciona, a przy tych tańszych nie wiadomo co jest? Chyba że wiadomo?
To w zasadzie i tak ten zestaw w Wabeco lepiej wychodzi bo za komplet z tulejkami i kołnierzem 242 ojro.
https://www.wabeco-remscheid.de/lathe-c ... r-set.html
To w zasadzie i tak ten zestaw w Wabeco lepiej wychodzi bo za komplet z tulejkami i kołnierzem 242 ojro.
https://www.wabeco-remscheid.de/lathe-c ... r-set.html
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 16
- Kontakt:
-
- Posty w temacie: 7
-
Tak też czułem.
No dobra, na razie budżet nie pozwala mi na rozwinięcie żagli, na pierdoły mam jeszcze prawie cztery tygodnie. Jutro może będę miał specyfikację tych silników krokowych i enkodera. teraz prze de mną kolejne wyzwanie - STEROWANIE
Było by miło od szanownych kolegów uzyskać porady w tym zakresie.

No dobra, na razie budżet nie pozwala mi na rozwinięcie żagli, na pierdoły mam jeszcze prawie cztery tygodnie. Jutro może będę miał specyfikację tych silników krokowych i enkodera. teraz prze de mną kolejne wyzwanie - STEROWANIE
Było by miło od szanownych kolegów uzyskać porady w tym zakresie.

-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 2
Prędzej zda egzamin oprawa na stożku, ale będzie miała ograniczenie długości mocowanego elementu, po zabezpieczeniu szpilką nie będzie przelotu.peezeet pisze:A czy miało by sens zastosowanie takiego patentu do tulejek zaciskowych umocowanego w uchwycie przy założeniu że mamy ten precyzyjny -premium?
-
- Kontakt:
Plus tulejek jest taki, że są precyzyjniejsze niż uchwyt, więc wkładanie ich w uchwyt może tylko powiększyć końcowe bicie.
Tulejki sa otyle fajne że nie trzeba prkatycznie ustawiać materiału z czujnikiem, mozna im na dobrąsprawę zaufać
Ale też nie trzeba mieć wszystkiego na raz, może warto dokupić to z czasem i pozbierać na porządne bisona.
Tulejki sa otyle fajne że nie trzeba prkatycznie ustawiać materiału z czujnikiem, mozna im na dobrąsprawę zaufać

-
I tak chyba zrobimy.
Dostałem dzisiaj informację że moja maszyna już posiada uchwyt precyzyjny ale jednak to chyba nie Bison bo poinformowali mnie że tarcza zabierakowa kompatybilna z Bisonem? No to na razie jeden wydatek mniej.
Przysłali mi specyfikację silników krokowych ale nie wiem jak umieścić pdfa.
Dostałem dzisiaj informację że moja maszyna już posiada uchwyt precyzyjny ale jednak to chyba nie Bison bo poinformowali mnie że tarcza zabierakowa kompatybilna z Bisonem? No to na razie jeden wydatek mniej.

Przysłali mi specyfikację silników krokowych ale nie wiem jak umieścić pdfa.
-
- Kontakt: