codec pisze:No patrz, a pisaliśmy Ci na reprapowie, że te chińczyki mogą być lipne, bo to klony i bez testów, ale wszystkim odpowiadałeś, że się nie znają i trzymają ze znajomkami aby własne głowice sprzedawać Niekiedy warto posłuchać tych, którzy temat głowic przerobili i doradzają, bo wiedzą co piszą
To jest wydruk na tych głowicach jednak ja mierzę po prostu wyżej z prędkościami.
Jakość wydruku ustawiona na medium, dysza 0,3 mm prędkości jak na PrSc.
Co do głowic Syntetycznego są ok i nie mam co do nich zarzutu ale mają bardzo podobne właściwości jak te na których obecnie drukowałem to są chyba E3D v6, są dobre ale do małych drukarek z niskimi prędkościami druku i nie mają możliwości wymiany filamentu na 3 mm. Przy dyszy 0.5 mm i filamencie 3 mm i wysokich prędkościach nie dają rady dlatego czekam na inne głowice z większym polem grzewczym i takie tam .... oczywiście jak i podajniki Buldoga tak i głowice są testowo wysłane dzięki akcji na IndieGoGo za co jestem bardzo wdzięczny. Ja płaciłem tylko za przesyłkę na razie, a jak się sprawdzą to dopiero zostaną kupione po fajnej cenie.
[ Dodano: 2014-09-21, 18:42 ]
Zapomniałem dodać przy jakości Medium jest 50% prędkości Default, przy High to 25% przy fast 75%