Frezarka 1000x500
-
Autor tematu - Znawca tematu (min. 80)
- Posty w temacie: 62
Napisałem do sprzedawcy, zobaczę co odpowie.Alvar4 pisze:W tym uszkodzonym poprzełanczaj zworki od mikrokroków i od prądu, potrząśnij sterownikiem, walnij nim o ziemię. Może zadziałaPodejrzewam zimne luty albo jakiś inny czort.
Zdjąłem też delikatnie pokrywę i zerknąłem pod płytkę (nie odkręcałem jej, nie chcę zostawiać na razie śladów), nie widzę na oko przez szparę problemów z lutem na stykach od wtyczek i mikroprzełączników... :/
FiliP
-
Autor tematu - Znawca tematu (min. 80)
- Posty w temacie: 62
Nie udało się dogadać ze sprzedawcą. Nie bardzo rozumie angielski. Zobowiązał się za to, że wyśle mi drugi sterownik. Jest już nr. listu, ale to China Post, a nie Europa :/
Czas oczekiwania + ew. odprawa celna. Coś pecha mam ostatnio z tym tematem.
Zamówiłem zestawy śrub fi20/skok 10mm z Pol*echu, podpory, obudowy, sprzęgła. Teraz się stresuje jakiej mi to jakości przyjedzie...
Przejściówka do Zetki poszła do frezowania w stali, 120+Vat, chyba cena przyzwoita za frezowany element rozmiaru 86x86 ?
Czas oczekiwania + ew. odprawa celna. Coś pecha mam ostatnio z tym tematem.
Zamówiłem zestawy śrub fi20/skok 10mm z Pol*echu, podpory, obudowy, sprzęgła. Teraz się stresuje jakiej mi to jakości przyjedzie...
Przejściówka do Zetki poszła do frezowania w stali, 120+Vat, chyba cena przyzwoita za frezowany element rozmiaru 86x86 ?
FiliP
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 1
Zasada: (całość) płaci się przy odbiorze
Jak powierzasz materiał czy półprodukt, to może robić za zaliczkę.
Jak skopią, to niech poprawiają. Miało być 0.05, a jest 0.2 -> do poprawki - zwłaszcza, jeżeli faktycznie nie pasuje do danego zastosowania.
Poza tym przepłacone, a ślady frezowania są takie, że włos się jeży.

Jak skopią, to niech poprawiają. Miało być 0.05, a jest 0.2 -> do poprawki - zwłaszcza, jeżeli faktycznie nie pasuje do danego zastosowania.
Poza tym przepłacone, a ślady frezowania są takie, że włos się jeży.