Frezarka do wszystkiego. Medium. Stal ze stałą bramą.
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 1
A czy to nie ten wtyk?Zienek pisze:
Chociaż ta górna ze zdjęcia, to ta, na której bardziej mi zależy.
Sama obudowa także ma dla mnie pewną wartość, ale z ew wysyłkami poczekamy, aż będę wiedział, czy Piny da sie dokupić, dorobić dość prosto.
Chwilowo ze swoimi wtyczkami będę mógł przetestować przynajmniej jeden zestaw na raz.

-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 6
No, jak kupisz fibera i krawędziarkę to dopiero popłyniesz na tych prototypach.Zienek pisze:Na razie to mam takie zlecenia, że przydałby się fiber i jakaś giętarka do gięcia detali z nierdzewki.
W sumie to piszę 'zlecenia', a po prototypach jeszcze nie było zamówienia.
Ciekawe kiedy czas i kasa za prototypy się zwrócą.

A poważnie to ileż razy i ja to słyszałem że to czy tamto będzie robione, nawet propozycje kupowania jakiś specjalnych maszyn bo przecież będzie robota.

Tak jak koledzy wyżej napisali, liczyć tyle żeby nie dokładać a coś zostało a wszelkie upusty to już jak będzie seria.
Zawsze się trafi ktoś kto Cię zrobi w jajo, ale sęk w tym aby takich przypadków było jak najmniej.
-
Autor tematu - Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 86
- Kontakt:
No to wiem, że nie ma co inwestować, żeby później stanąć po środku wyposażonej haki i zastanawiać się, jak na tym zacząć zarabiać.
Dywersyfikuję to sobie.
[ Dodano: 2014-02-01, 14:36 ]
Dywersyfikuję to sobie.
[ Dodano: 2014-02-01, 14:36 ]
Zadzwonił do mnie taki pewien Pan Anioł i powiedział, że kable z tymi moleksami dla mnie ma. Ale dziękuję za zainteresowanie i poświęcony czas.katoda pisze:A czy to nie ten wtyk?Zienek pisze:
Chociaż ta górna ze zdjęcia, to ta, na której bardziej mi zależy.
Sama obudowa także ma dla mnie pewną wartość, ale z ew wysyłkami poczekamy, aż będę wiedział, czy Piny da sie dokupić, dorobić dość prosto.
Chwilowo ze swoimi wtyczkami będę mógł przetestować przynajmniej jeden zestaw na raz.http://www.tme.eu/pl/details/mx-500654- ... 006540609/#
-
Autor tematu - Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 86
- Kontakt:
Chwilowo dałem sobie spokój z Mechatrolinkiem i zainwestowałem w zestaw krokowców.
Mają 1600 oz/in czyli wuchtę dużo Niutonometrów.
Jeden silnik waży 5kg i jest montowany na Nema 34.

Krańcówki home mam z około metrowymi przewodami. 3 żyły bez ekranu.

Zastanawiam się, czy puścić przy kablu zasilającym silnik (ekranowany LIYCY) tak jak jest, czy go upierdzielić praktycznie w całości i ciągnąć 3 żyły LIYCY na całej długości od krańcówki do Piko.
Dudi jeszcze robi mały make-up temu (nie)szczęsnemu HSD 5kw i dorabia mocowanie do płyty Zetki.
W poniedziałek kupuję koła pasowe, paski, sprzęgło kłowe, krańcówki mechaniczne na limity, przyciski do sterowanie Piko i parę bezpieczników.
Dudi, hurry up!
Mają 1600 oz/in czyli wuchtę dużo Niutonometrów.
Jeden silnik waży 5kg i jest montowany na Nema 34.

Krańcówki home mam z około metrowymi przewodami. 3 żyły bez ekranu.

Zastanawiam się, czy puścić przy kablu zasilającym silnik (ekranowany LIYCY) tak jak jest, czy go upierdzielić praktycznie w całości i ciągnąć 3 żyły LIYCY na całej długości od krańcówki do Piko.
Dudi jeszcze robi mały make-up temu (nie)szczęsnemu HSD 5kw i dorabia mocowanie do płyty Zetki.
W poniedziałek kupuję koła pasowe, paski, sprzęgło kłowe, krańcówki mechaniczne na limity, przyciski do sterowanie Piko i parę bezpieczników.
Dudi, hurry up!

-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 20
No, piękne te wózki na Z
Tak odnośnie krańcówek - rozumiem, że są indukcyjne, a śruby widoczne na zdjęciach mają przechodzić przez otwory z boku i załączać krańcówki?
A kabel odciąłbym w miarę blisko, dał tam jakąś małą puszeczkę i puścił w całości Twoim przewodem. Tym bardziej, że na zdjęciach wygląda on sporo solidniej.

Tak odnośnie krańcówek - rozumiem, że są indukcyjne, a śruby widoczne na zdjęciach mają przechodzić przez otwory z boku i załączać krańcówki?
A kabel odciąłbym w miarę blisko, dał tam jakąś małą puszeczkę i puścił w całości Twoim przewodem. Tym bardziej, że na zdjęciach wygląda on sporo solidniej.