Lifting (reanimacja ?) TUC - 40
-
Autor tematu - Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 255
- Kontakt:
Było to już przerabiane, rewolwerówka miała fabryczne. Skuteczność dyskusyjna, jak się napcha pod kątownik to ładnie frezuje łożezul pisze:. Usprawnienie polega na dospawaniu dlugiego kątownika do obudowy zgarniacza filcowego, dzięki temu wióry i emulsja nie leci na powierzchnie łoża i mniej sie ono zużywa.
pozdr Łukasz

-
Autor tematu - Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 255
- Kontakt:
Właśnie z rewolwerki teraz wyrzuciłem razem z prawami autorskimiIMPULS3 pisze:[mogę zrobić foto jakby co, choć z drugiej strony to prawa autorskie i takie tam więc nie wiem....

Zresztą łoże szlifuje średnio raz na dwadzieścia lat a niedawno szlifowałem. Więc dla mnie już pewnie wystarczy

-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 98
Jak w każdej, ale właśnie te 100-150 urządza bo ten najgorszy pył idzie w osłonę a nie bezpośrednio na łoże, ja tam jestem za, chyba jednak zrobię jutro foto.kamar pisze: Na tucach się nie da przyzwoicie zrobić bo wrzeciennik nie przygotowany do tego a 100 czy 150 mm to nie urządza.

Jak pamietam to pasametr był juz zakupiony dla wnuków, więc i tokarka powinna wystarczyć...kamar pisze:Zresztą łoże szlifuje średnio raz na dwadzieścia lat a niedawno szlifowałem. Więc dla mnie już pewnie wystarczy

-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 98
kamar napisał/a:
kupa wiórów na łożu i kątowniczki pięknie zagarniają pod sie
MlKl napisał/a:
u mnie toto ma prawie metr długości,
Chyba ja mam coś innego na myśli, chodzi mi o troszkę inną osłonę, jednak zrobię foto to będzie wiadomo o co chodzi.
[ Dodano: 2013-11-13, 17:01 ]
Mnie chodziło o takie coś, nie jest to co prawda za długie ale jak porównuję pracę z i bez to ochrona jest bezdyskusyjna.

kupa wiórów na łożu i kątowniczki pięknie zagarniają pod sie
MlKl napisał/a:
u mnie toto ma prawie metr długości,
Chyba ja mam coś innego na myśli, chodzi mi o troszkę inną osłonę, jednak zrobię foto to będzie wiadomo o co chodzi.
[ Dodano: 2013-11-13, 17:01 ]
Mnie chodziło o takie coś, nie jest to co prawda za długie ale jak porównuję pracę z i bez to ochrona jest bezdyskusyjna.